Bűnügyi hírösszefoglaló

2023.01.30. 14:00

Megerőszakolt egy ötéves kislányt; meghalt egy dolgozó egy sajóbábonyi üzemben – borzalmas esetek az elmúlt hétről

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban január 23-a és január 29-e között.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Koponyatöréssel végződött a borsodi házibuli - Életveszélyes sérülést okozott a férfi fejét eltaláló kődarab.

Elfogták a kazincbarcikai gyújtogatósorozat elkövetőjét - A bűnös azonosításban egy kamerafelvétel segített.

Addig ütötte riválisát, amíg mozgott a putnoki férfi - Félreérthetetlen helyzetben találta szerelmét egy férfival. Nem tudta fékezni indulatait.

Csoportos rablás Miskolcon - Négyen álltak körbe egy fiút Miskolcon, akitől a támadók erőszakkal elvették a pénzét. A rendőrök a miskolci önkormányzati rendészet munkatársainak támogatásával két órán belül azonosították, majd elfogták az útonállókat.

Közmunka egy sajószentpéteri pince felgyújtása miatt - Egy sajószentpéteri társasház pincéjében okozott tüzet a vádlott.

Megharapta, rúgta és karmolta a rendőrt a sajószögedi nő - A Tiszaújvárosi Járásbíróság ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás.

Borzalom: Fagylaltozni vitte, majd megerőszakolta az ötéves miskolci kislányt - Fájdalmat okozott a gyermeknek, így a kislány beszámolt az édesanyjának a vele történt szörnyűségekről.

Áthajtott a kerékpáros nő fején Sárospatakon – felmentette a bíróság - Másodfokon is határozat született a több, mint négy éve történt eset kapcsán. A másodfokon eljáró tanács más megállapítást tett a közúti baleset körülményeiről.

Öt év után akadt horogra a kazincbarcikai rabló - A rendőrök kitartó nyomozásának eredményeként tavaly ősszel fogták el egy 2017-ben történt rablás elkövetőjét.

Ebben a helyzetben bárki elismerte volna a Kennedy-gyilkosságot is - A Miskolci Törvényszék ítéletet hozott annak a nőnek az ügyében, akivel szemben gondatlanságból elkövetett testi sértés vétségében, védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége és segítségnyújtás elmulasztásának a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Bosszú! Hamisan vádolta meg volt élettársát a mezőkövesdi nő - A vádlott nő feljelentésében azt állította, hogy kapcsolatuk megszakadását követően volt élettársa rendszeresen bántalmazta.

Sikkasztás: Sajátjaként adta el a borsodi önkormányzat hangfalait - Elsőre még nem, másodszorra sikerült túladnia a lenyúlt eszközparkon.

Letartóztatták a miskolci rablás fiatal gyanúsítottjait - A miskolci Újgyőri főtér közelében kötött bele áldozatába a három fiatalkorú és egy gyermekkorú.

Ismét meghalt egy dolgozó a sajóbábonyi üzemben, ott ahol egy éve is - Meghalt munkavégzés közben egy munkavállaló az egyik sajóbányonyi üzemben csütörtökön, tudtuk meg.

Beázásra hivatkozott a hotel tulaj, 13 millióra mázsálta a NAV - Többmilliós adókülönbözetet állapított meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy szállodát üzemeltető vállalkozásnál. A cég számlái egy állítólagos beázás miatt semmisültek meg.

Országszerte verte át az időseket egy borsodi banda - A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya tett pontot az ügy végére.

Gyermekpornográfia miatt köröztet egy férfit a Kazincbarcikai Járásbíróság - Intim felvételeket csalt ki a lánytól a 33 éves férfi - írja honlapján a rendőrség.

Súlyos vád: ötöst ígért a tanár a diákoknak, ha megverik a társukat - Az erőszak megtörtént Mezőcsáton. Megosztotta az eset a közvéleményt: sokan elítélik a pedagógust, de vannak a pártján állók is a közösségimédiában.

Kívánsága szerint tárgyalni kezdi a bíróság a kétszeres, miskolci gyilkos ügyét - Első tárgyalást tart hétfőn a Miskolci Törvényszék annak a vádlottnak az ügyében, aki különböző időpontokban két alkalmi ismerősét is megölte és ezért különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt indult ellene büntetőeljárás.

A fejét ütötte, hogy meg ne sántuljon Taktakenézen - Az utcán keveredett szóváltásba a két ittas férfi.

Eszméletlenre verte a hároméves gyermeket Sajóbábonyban - Előkészítő ülést tart hétfőn a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak az ügyében, aki a barátnője által rábízott egyik gyermeket úgy bántalmazta, hogy a kisfiú eszméletlen, sokkos állapotba került.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában