Részeg garázda

2023.01.29. 14:30

A fejét ütötte, hogy meg ne sántuljon Taktakenézen

Az utcán keveredett szóváltásba a két ittas férfi.

ÉM

Taktakenéz utcáján keveredett szóváltásba a két ittas férfi.

Forrás: Shutterstock

A Szerencsi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki  2022. augusztus 20-án az éjjeli órákban, – ittas állapotban – Taktakenézen az utcán szóváltásba keveredett egy másik, szintén részeg férfival, és őt egy alkalommal megütötte a fején, melynek következtében a megtámadott férfi elesett.  

Az esetet látva az ott tartózkodók értesítették a rendőrséget, a kiérkező mentők a megsérült férfit kórházba szállították.

Közérdekű munkára küldenék 

A vádlott cselekménye következtében a sértett a jobb fül repesztett sebével és a fején zúzódással járó, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és könnyű testi sértés  miatt a vádlottal szemben magánindítványt terjesztett elő. A vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában