Példátlan eset

2023.01.29. 10:43

Súlyos vád: ötöst ígért a tanár a diákoknak, ha megverik a társukat

Az erőszak megtörtént Mezőcsáton. Megosztotta az eset a közvéleményt: sokan elítélik a pedagógust, de vannak a pártján állók is a közösségimédiában.

ÉM

Az erőszak megtörtént Mezőcsáton. Megosztotta az eset a közvéleményt: sokan elítélik a pedagógust, de vannak a pártján állók is a közösségimédiában.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Savicic

Az esetet az Rtl.hu ismertette: a riport szerint a napokban Mezőcsáton ötöst ígért azoknak a testnevelést és informatikát tanító pedagógus, akik megverik az egyik osztálytársukat. A beszámoló szerint az erőszak megtörtént, a tanár állítólag nevetve nézte végig a történteket.

A kamera előtt a 12 éves bántalmazott fiú arról is beszélt: nem tudja, mivel váltotta ki mindezt. Úgy vélte, talán azzal, hogy megkérdezte, mi lesz a házi feladat informatikából. 

A fiú szülei feljelentést tettek, a pedagógus beismerte a tettét. A Mezőkövesdi Tankerületi Központ a Híradónak azt írta, elítélik az erőszak minden formáját, és az intézményben belső vizsgálatot tartottak, valamint a tankerület mint munkáltató megtette a szükséges intézkedéseket - olvasható az Rtl.hu oldalán.

Az üggyel kapcsolatban az iskola elzárkózik a nyilatkozattól. A mezőcsáti közvéleményt is felkavarta az eset a Facebook bejegyzések alapján, van aki "a vérét kívánja" a tanárnak, aki egyébként információink szerint futball edzőként is ismert volt a településen. Mások, korábbi tanítványainak a szülei aláírásgyűjtésbe kezdtek érdekében. 

Az esetre újabb információk birtokában portálunk visszatér.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában