Részeg garázda

2023.01.23. 11:04

Koponyatöréssel végződött a borsodi házibuli

Életveszélyes sérülést okozott a férfi fejét eltaláló kődarab.

ÉM

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 21 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. A vádirat szerint a férfi tavaly  január elején egy edelényi családi házban házibuliban szórakozott, a társaság valamennyi tagja szeszes italt fogyasztott. 

Az egyik leittasodott férfi szóváltásba keveredett a házigazdákkal, ezért hazaküldték. Kiment a házból, azonban az udvaron lévőkkel tovább folytatta a vitatkozást, a testvére próbálta hazavinni. A hangoskodásra egy másik férfi - a büntetőügy vádlottja - is kiment a lakásból, az udvaron lévő építési törmelékek közül felvett egy nagyobb méretű „blokk” darabot, és a hangoskodóhoz vágta..

Börtönbe juthat 

Az építőanyag a férfi fejét találta el, melynek következtében 8 napon túl gyógyuló, a koponyaüreg megnyílásával járó közvetetten életveszélyes törés sérülést szenvedett el. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában