Fajtalankodó!

2023.01.25. 09:35

Borzalom: Fagylaltozni vitte, majd megerőszakolta az ötéves miskolci kislányt

Fájdalmat okozott a gyermeknek, így a kislány beszámolt az édesanyjának a vele történt szörnyűségekről.

ÉM

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 78 éves miskolci férfi ellen többszörösen minősülő szexuális erőszak bűntette miatt. A vádirat szerint az időskorú vádlott egy miskolci társasházban lakott, és jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő ötéves lánygyermekét egyedül nevelő nővel. Átjártak egymáshoz, a vádlott gyakran élelmiszerrel is támogatta őket. 

Az édesanya megengedte, hogy lánygyermekét az idős férfi elvigye, így abban az időben ő látta el a felügyeletét. A férfi 2021. szeptemberében több esetben elvitte a kislányt fagylaltozni, és ezeket az alkalmakat arra használta fel, hogy az autójában a kislány sérelmére szexuális cselekményeket végezzen.

Megtiltotta neki, hogy szóljon  

A kislány ezekről azért nem szólt az édesanyjának, mert a vádlott megtiltotta neki. Szeptember végén, az egyik napon, a délutáni órákban a férfi ismét elvitte gépkocsijával a gyereket fagylaltozni. Visszafelé úton megálltak egy játszótérnél, a férfi az autó hátsó ülésén levetkőztette a kislányt, majd sérelmére szexuális cselekményt végzett, amely fájdalmat okozott a gyermeknek. Hazaérve, a kislány, az idős férfi tiltása ellenére, beszámolt az édesanyjának a vele történt szörnyűségekről.

Az ügyészség a büntetlen előéletű, bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában