Tragédia!

2023.01.27. 15:24

Ismét meghalt egy dolgozó a sajóbábonyi üzemben, ott ahol egy éve is

Meghalt munkavégzés közben egy munkavállaló az egyik sajóbányonyi üzemben csütörtökön, tudtuk meg.

ÉM

A 39 éves férfi vélhetően olyan vegyi anyagot lélegezett be, amelyet nem lett volna szabad

Úgy tudjuk, munkavégzés közben halt meg egy 39 éves helyi férfi az egyik sajóbábonyi üzemben, vélhetően olyan vegyi anyagot belélegezve, amelyet nem lett volna szabad.

A haláleset tényét megkeresésünkre megerősítette a vármegyei rendőr-főkapitányság, mint tudatták büntetőeljárás indult halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége gyanúja miatt, egyelőre ismeretlen tettessel szemben. Jelenleg az adatok, információk gyűjtése van folyamatban, tanúkat hallgatnak meg, szakértőket vonnak be, hogy megállapítást nyerjen, pontosan mi okozta a férfi halálát és ezért terhel-e valakit felelősség.

Egy esztendeje

Úgy tudjuk az eset abban az üzemben történt, ahol majdnem pontosan egy éve, tavaly január 25-én halálos kimenetelű munkabaleset történt, melyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal munkavédelmi hatósága a társhatóságokkal közösen vizsgált. Vélhetően most is vizsgálat indul a munkavédelmi hatóság részéről is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában