Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.06.05. 20:00

Verekedett egy idős asszony a szomszédjával, különösen kegyetlen módon bántalmazta élettársát

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban május 30-a és június 5-e között.

A nyílt utcán megfenyegettek egy fiút, majd elvették a sapkáját – rendőrkézen a rablók - A miskolci rendőrök őrizetbe vették a két fiatalt.

Hatszáz forintot zsákmányolt az idős kerekesszékes nénitől a sajószentpéteri tolvaj - Ítéletet hozott a Miskolci Járásbíróság annak a nőnek az ügyében, aki ellen kifosztás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség.

Felgyújtotta a nagyszülei házát – előkészítő ülésen hoztak ítéletet - Ítéletet hirdetett a bíróság annak a férfinak az ügyében, aki 2021. október 25-én felgyújtotta nagyszülei perkupai házát.

Szembeszegült a fegyőrrel – elítélte a bíróság - Ítéletet hozott a Sátoraljaújhelyi Járásbíróság annak a férfinak az ügyében, aki erőszakkal akadályozta a vele szemben jogszerűen fellépő fegyőri intézkedést.

Szomolyai rablás: a hajánál fogva vonszolta az emeletre az idős asszonyt - Ítéletet hozott a Mezőkövesdi Járásbíróság annak a vádlottnak az ügyében, aki vásárlás szándékát keltve pénzt követelt és hosszasan bántalmazta a sértetteket egy szomolyai kézműves üzletben.

Verekedett egy idős asszony a szomszédjával – vádemelés az ügyben - Az Encsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 82 éves asszony ellen súlyos testi sértés bűntette miatt, aki egy borsodi kistelepülésen összeveszett a szomszédjával, fellökte, majd dulakodás közben eltörte a férfi ujját.

Megragadták a nyakát, a földön ütlegelték és kirabolták Miskolcon - Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 45 éves helyi férfival, illetve egy 46 éves helyi nővel szemben.

Letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki kirabolt egy dohányboltot az Újgyőri főtérnél - A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint kirabolt egy miskolci trafikot.

Különösen kegyetlen módon bántalmazta élettársát - letartóztatta a bíróság - A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a miskolci férfinak a letartóztatását, akit különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítanak.

Nem volt védettségi igazolványa, de volt fegyvere – vádemelés az ügyben - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 36 éves férfi ellen fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt, aki tíz fős társasággal az éjszakai órákban egy miskolci szórakozóhelyre akart bejutni, de mivel nem rendelkezett védettségi igazolvánnyal, a biztonsági őrök elküldték, távozása során megöléssel fenyegette őket és gáz-riasztó fegyverével rájuk lőtt.

Bajonettel próbálta megakadályozni előállítását a gyújtogatással gyanúsítható elkövető - A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség büntetésének súlyosítását indítványozta annak a vádlottnak, aki 2021 decemberében rendőri intézkedés során bajonettel egy rendőrtisztre támadt.

Letartóztatásban az Avason elfogott díler - A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a miskolci férfinak a letartóztatását, aki 2022. május 26-i elfogását megelőzően huzamos időn át értékesíthetett új pszichoaktív anyagot Miskolc területén.

Letartóztatásban az ismerősét kalapáccsal és boxerrel bántalmazó férfi - A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akit súlyos testi sértés és kifosztás bűntettével gyanúsítanak.

Eszméletlenre verte élettársát, mert nem adott pénzt italra - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 36 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt, aki alsózsolcai lakásában ittas állapotban további italozáshoz pénzt kért az élettársától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában