Rablás miatt kell felelnie a párosnak

2022.05.31. 14:57

Megragadták a nyakát, a földön ütlegelték és kirabolták Miskolcon

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 45 éves helyi férfival, illetve egy 46 éves helyi nővel szemben.

Fotó: Shutterstock

Az elkövetők 2021. december 16-án 12 óra után, Miskolcon a Baross Gábor úton leszólítottak egy gyalogosan közlekedő férfit, majd pénzt és cigarettát követeltek tőle. Mivel a sértett ennek nem tett eleget a nyakát megragadták, majd lenyomták a földre és megütötték, a kabátzsebéből pedig eltulajdonították a cigarettáját és az aprópénzét is.

A járőrök még a helyszínen elfogták a párost és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában