Helyi közélet

2011.07.01. 08:32

Mi történt június 30-án Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Miskolc - Balázs Sándor: A megnyirbált szakszervezeti jogokért demonstráltunk, nem a kiváltságokért.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Borsod-Abaúj-Zemplén megyében júliusban!

Miskolc - Két napig javították a Zöld Nyíl belvárosi szakaszát. Ennek ellenére találtunk hibát bőven. Elég volt csupán a villanyrendőr és a Centrum közti szakaszon végigsétálnunk hétfőn, hogy lássuk, a villamosprojekt garanciális, hétvégi javításai közel sem hoztak száz százalékos eredményt.

Miskolc - Már márciusban felesküdtek, most csak az iskolától búcsúztak a fiatal rendőrök.

Hejőpapi - Gondatlanságból elkövetett emberölés alapos gyanújával, ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást a megyei rendőr-főkapitányság a szerdán délután emésztőgödörbe esett, és ott életét vesztett két éves kislány halálának ügyében – tájékoztatta lapunkat Egyedné Novodonszki Éva, a főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Miskolc - „Hová tűnt közel kétmilliárd forint?” - firtatta csütörtöki sajtótájékoztatóján Káli Sándor országgyűlési képviselő, az MSZP miskolci elnöke, dr. Tompa Sándor önkormányzati képviselő és dr. Halmai Gyula, a Miskolc Holding volt elnök-vezérigazgatója. 

Miskolc - Lesz elbocsátás, új kitüntetés, és eldőlt a Mecénás Pályázat sorsa is.

Miskolc - A Zöld Nyíl villamospálya rekonstrukciója kapcsán újabb fákat vágtak ki a Győri kapuban, a Réz utca szomszédságában.

Ózd - 50 évvel ezelőtt jutott fel először a magyar labdarúgás legmagasabb osztályába az Ózdi Kohász.

Csütörtökön délutántól gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Főleg a középső tájakon felhőszakadás is előfordulhat. 

Sárospatak - A jubileumi, huszadik Zempléni Fesztivál következik elsősorban a Liszt-év jegyében.

Miskolc - Nem a híres horror író-fejedelem, Stephen King álmodta meg, hanem valószínűleg csak így alakult, de tény: a Bükk kapujában, az egykori Kripton gyár szomszédságában található a miskolci Kedvencek Temetője.

Tokaj, Rakamaz - Az idei Hegyalja Fesztivál ideje alatt kezdődik el az 1,1 milliárdos turisztikai fejlesztés.

Kazincbarcika, Tiszacsege - A Kelet Szépe 2011. szépségverseny döntősei pénteken indulnak Görögországba.

Miskolc - 237 millió forintos támogatásból fejlesztik az ÁTI Depo Zrt. Miskolci Regionális Logisztikai Központját. 

tovább »

Miskolc - Szinte nincs olyan nap, hogy a rendőrök ne intézkednének tiltott kéjelgőkkel szemben Miskolcon. Mondhatni a rendőrség mindennapos harcot vív az utcai prostitúció visszaszorítása érdekében. Legutóbb három prostituáltat vettek szabálysértési őrizetbe, akik a Baross Gábor úton kínálták szexuális szolgáltatásaikat.

Az esőzések okozta kényszerű két-három napos szünet után - megkezdődött az őszi árpa aratása, a búza betakarítására körülbelül másfél hetet várni kell - mondta a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) megyei vezetője csütörtökön az MTI-nek.

Miért van rájuk szükség? Miért szüntetik meg? A két kérdés között csaknem két és fél év telt el. Szántó Rita jegyzete. 

Miskolc - Az Ukrajna déli része feletti középponttal örvénylő sekély ciklon továbbra is változó nedvességtartalmú, az átlagosnál egy-két fokkal hűvösebb levegőt szállít térségünk fölé - Bujdosó Bence, amatőr meteorológusunk előrejelzése.

Miskolc - A miskolci emberek véleményét kérdeztük, mit szólnak a melegvízhiányhoz.

Putnok - A városháza dísztermében tartották meg a Köztisztviselők Napját a gömöri kisvárosban, Putnokon.

tovább 

Miskolc - A megyei közgyűlés nyári szünet előtti utolsó ülésén a legnagyobb vita arről a napirendről alakult ki, ami arról szól, hogy a megyei önkormányzat oktatási rendszerének átszervezése miatt feleslegessé vált létszámleépítési költségeihez a közgyűlés központi költségvetésből igényeljen támogatást

Harsány - Június 25-én szombaton rendezte meg a Harsányi SE és a település önkormányzata az V. Harsányi Koktél elnevezésű szabadidős programot.

Hejőpapi - A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.  

Miskolc - Egynapos, térítésmentes találkozóval kívánták felújítani a több évtizedes hagyománnyal rendelkező oktatói tanácskozást a szervezők, ezért hívták életre a hidraulika-pneumatika oktatók 10. országos tanácskozását a Miskolci Egyetemen, a Miskolci Egyetem Robert Bosch Mechatronika Tanszék és Szerszámgépek Tanszéke, a Hidraulika–Pneumatika Alapítvány, valamint a Hidraulika–Pneumatika Baráti Társaság támogatásával.

Tiszaújváros - A napokban XIX. alkalommal rendezték meg a Tiszaújvárosi Tavaszi Fesztivált és ebben az évben 3. alkalommal összevontan a Városnapokkal.

Ózd - Tizennegyedik alkalommal rendezte meg a Bárka Színpad és Műhely az Utcaszínházi és Zenei napokat a Béketelepi Ifjúsági Parkban.

Szerencs - Nagy érdeklődés és magas részvétel mellett zajlott az idei Szerencsiek Egészséghete, amelyet a korábbi években hagyományossá vált férfiak és nők egészséghetének folytatásaként 2011. június 15-én és 20-23. között rendeztek meg.

Miskolc - Személyi sérüléses baleset történt Miskolcon a Kiss Ernő utcán csütörtökön délelőtt. 

Miskolc, Miskolctapolca - Vita kerekedett az idegenforgalmi beruházások körül. Bukott vagy nyert a város?

Miskolc, Diósgyőr - Egy hónap múlva veszi kezdetét a Factory Aréna összművészeti fesztiválja a Gyárban, ahol a hip-hopperek örömére a Hősök is fellép majd.

Budapest (MTI) - Hét embert vettek őrizetbe a bundabotrány magyarországi vonatkozásában.

Miskolc - Az aktív rendőröket országos akcióval tartották távol a demonstrációtól.

Kazincbarcika - Értékel a három tréner, és a tulajdonos, aki már a következő évet is tervezi.

Kazincbarcika - Marika 25 éves kazincbarcikai üzletvezető helyettes, a Kelet Szépe 2011 Szépségverseny egyik döntőse. Nagyon szeret kirándulni, bulizni járni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában