A sport napja Harsányban

A sport napja Harsányban
Harsány – Június 25-én szombaton rendezte meg a Harsányi SE és a település önkormányzata az V. Harsányi Koktél elnevezésű szabadidős programot.

A nap folyamán a sport dominált és a reggeli kezdésnél az időjárás is kegyeibe fogadott minket. A kispályás labdarúgó tornára 6 csapat nevezett, akik körmérkőzésben 15 izgalmas meccset játszottak le. Még a déli heves zápor sem szegte kedvét a focistáknak, mert a torna nem szakadt félbe. A tornateremben párhuzamosan zajlottak a VI. Harsányi Judo Gála nemzetközi judo viadal küzdelmei.
A gyerekek is aktívan kivették a részüket a mozgásból, hiszen a műanyagmotor-versenyen, kültéri játékokon és ugráló várban próbálhatták ki ügyességüket. Az ebédidőt a helyi Hunyadi Majorette Csoport produkciója színesítette.
Izgalmas „küzdelmet” hozott a főzőverseny is. Nyolc baráti társaság mérte össze főzőtudományát. A zsűri a fődíjat a Bóbita és barátai elnevezésű főzőcsapatnak ítélte oda.
Délután a Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz női focicsapata és harsányi öregfiúk gárdája játszott. gálamérkőzést. A sportnapot a hagyományos extrém gyorsulási verseny zárta, ahol rötyögők, motoros kapák és kerti traktorok mérték össze sebességüket.

– Takács Attila –

Címkék: , ,