Megdöbbentő részletek!

2023.04.26. 10:47

„Gyilkolj, vadállat, gyilkolj!”, így biztatták chatpartnerei a miskolci fiút, aki az anyjával is végezni akart

Újabb hátborzongató részletek láttak napvilágot a miskolci 17 éves fiú kapcsán, aki tömeggyilkosságra készült egy avasi általános iskolában. Közben az is kiderült, hogy a szakértői vizsgálat szerint Levente beszámítható, így büntethető.

BOON

Fotó: Ádám János

Az anyját is meg akarta ölni az a 17 éves miskolci tinédzser, aki iskolai mészárlásra készült, mielőtt a kommandósok lecsaptak rá. A Blikk információi szerint B. Levente egy „Discord” nevű csevegő alkalmazáson beszélgetett olyan külföldi fiatalokkal, akik rajongva imádják az iskolai lövöldözőket.

A magántanulóként a napjait otthon töltő kamasz ezen a platformon teljes nyíltsággal írt arról, hogy miként lövi majd le volt általános iskolájának diákjait. Chatpartnerei pedig annál lelkesebbek voltak, minél vadabb dolgokat írt le Levente. A végén már oda jutott, hogy az anyukája életét is elveszi, a lakásukat felgyújtja, elsétál a 15 percre lévő sulihoz, ahol mindenkit lelő, de előtte a diákoknak szopogatniuk kell a fegyver csövét. A való éltben barátok nélküli, teljesen magányos fiú egyedül a kutyája miatt aggódott, őt egy ismerőséhez akarta átvinni, mielőtt megkezdi az ámokfutását.

Döbbenetes, de a levelezőtársai közül szinte senki nem próbálta lebeszélni pokoli tervéről. Sőt, biztatták, és nagyon örültek, hogy ismernek egy olyan jövőbeli iskolai lövöldözőt, aki nem gyáva megvalósítani, amit eltervezett. Ahogy egyikük írta: „Istenem, a barátom híres lesz. Gyilkolj, vadállat, gyilkolj!” - írja a Blikk.

A fiú az elfogása után egy nevelőintézetbe került, ahol felakasztotta magát a radiátorra, a felügyelők azonban még idejében észrevették és hívták a mentőket. Kórházi kezelése után újra visszakerült ugyanoda: a lap információink szerint nehezen viseli, hogy a többiek ordibálnak vele és kiközösítik. Közben Levente elsődleges elmeorvosi vizsgálata is elkészült, a szakértő szerint nem szenved kóros elmeállapotban, vagyis büntethető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában