Bűnügyi összefoglaló

2024.02.11. 20:00

Döbbenetes bűnesetekkel kapcsolatban hoztak ítéleteket

Ez a hét sem telt eseménytelenül a vármegyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében február 5-e és 11-e között.

Boon.hu

Illusztráció

Forrás: police.hu

Brutális módon ölte meg az idős nőt, mert nem adott neki pénzt

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen minősített emberölés bűntette és magánlaksértés bűntette miatt, aki nagy összegű adósságokat halmozott fel, ezért éjszaka átment a közelben lakó időskorú nőhöz pénzt kérni, viszont az asszony elutasította, ezért a szobában talált késsel többször nyakon szúrta.

A vita hevében egy bicskával megszúrta a fiát, most elítélték

Ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék annak a cserépfalui férfinak az ügyében, aki a megállapított tényállás szerint 2022 áprilisában ittas állapotban összeveszett a vele egy háztartásban élő nagykorú fiával, aki az eseményeket megelőzően ugyancsak alkoholt fogyasztott.

Borsodi szitu: két nőt akart táncba vinni, leütötték

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, akinek a barátnőjével és a húgával a szórakozóhelyen a sértett férfi táncolni szeretett volna, a nők elutasították, a vádlottal szóváltásba került, majd a vádlott ököllel leütötte.

Felmentő ítéletet hozott a bíróság az élettársát késsel megszúró nő ügyében

Ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék annak a nőnek az ügyében, aki 2022 decemberében közös italozást követően összeveszett, majd dulakodni kezdett élettársával.

Hasba szúrta a férfit, majd egy hónap múlva megöléssel fenyegette

Előkészítő ülésen hozott ítéletet a Miskolci Törvényszék annak a terheltnek az ügyében, aki Miskolcon hasba szúrta a sértettet, majd egy hónap múlva megöléssel fenyegette.

Meghalt a Kazincbarcikán munkabalesetet szenvedett férfi

Ítéletet hozott a Kazincbarcikai Járásbíróság annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben egy 2018 novemberében bekövetkezett balesettel összefüggésben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége és más bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás.

Megkéselte saját gyermekét egy apa Cserépfaluban – az ok döbbenetes (videó)

A szomszédok szerint rendszeresen veszekedett apa és fia, aznap viszont eldurvult a helyzet. Az férfi majdnem megölte a gyerekét, hasba szúrta egy kilenc centis bicskával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában