Szörnyű!

2024.02.10. 20:01

Megkéselte saját gyermekét egy apa Cserépfaluban – az ok döbbenetes (videó)

A szomszédok szerint rendszeresen veszekedett apa és fia, aznap viszont eldurvult a helyzet. Az férfi majdnem megölte a gyerekét, hasba szúrta egy kilenc centis bicskával.

Boon.hu

Fia ellen ragadott kést egy férfi Cserépfaluban

Forrás: Shutterstock/illusztráció

"Nem kapcsolta le a lámpát, ezért késelt meg egy fiatal férfit a saját apja Cserépfaluban. A szomszédok szerint rendszeresen veszekedtek, aznap éppen azon, hogy a fiú égve hagyta a villanyt. Ráadásul mindketten részegek voltak, az apa pedig majdnem megölte a gyerekét, hasba szúrta egy kilenc centis bicskával, az élettársa próbálta elállítani a vérzést. A késelőnek nem kell börtönbe mennie, mert a büntetését felfüggesztették" - olvasható a Tények oldalán.

Az eset 2022 tavaszán történt, melyről portálunk is beszámolt. Azóta több tárgyalást is tartottak az ügyben, ahol az apa tagadta, hogy megszúrta volna fiát, állította, hogy gyermeke dőlt bele a késbe. Az újabb tárgyalás keretében tanúkat is meghallgattak, ezt követően elítélték a vádlottat. Az ítélet nem jogerős - tudta meg a boon.hu.

A helyszínről készült videót itt tekintheti meg:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában