boon.hu video

2024.03.07. 11:30

Kamera elé álltak a jelentkező hölgyek - videóval

A Mediaworks Hungary Zrt. szervezésében elindult a Tündérszépek 2024 verseny. Azok a hölgyek jelentkezhetnek, akik 18-35 év közöttiek, és a vármegyében élnek vagy tanulnak. Elkezdődött a jelentkező hölgyek fotózása.

Galambos Eszter

Készülődés a Tündérszépek 2024 fotózására

Villogó vakuk, csillogó szemek és csábos mosoly – a fotóstúdióban látható és érezhető volt, hogy a jelentkezők szívesen állnak a kamerák előtt és talán nem is először. 

Frizura igazítás a Tündérszépek 2024 fotózása előtt
Fotó: GE

A Tündérszépek 2024 versenyre jelentkezett vármegyénkbeli ifjú hölgyek háromféle szettben mutathatták meg szépségüket: sportos vagy utcai öltözetben, fürdőruhában és elegáns ruhában. 

Jóleső izgatottság

Érthetően izgatottan érkeztek meg a helyszínre, miután azonban egy profi sminkes és fodrász kezdett el dolgozni a megjelenésükön, rögtön magabiztosabbá váltak. Profikat megszégyenítő módon pózoltak a kamerák előtt és hajtották végre fotós kollégánk utasításait. 

A lányoknak nagy élmény a fotózás 

Ilona, akinek az életében a szépségverseny egy új dolog és új kihívás, nagyon élvezte a körülményeket. Az elkészült hajával nagyon meg volt elégedve és úgy érezte, hogy a sminkes is mindent megtett hogy kiemelje gyönyörű tekintetét. Nagyon hálás azért, hogy részese lehet a versenynek. 

Fanni tapasztaltabban érkezett, hiszen kilenc éves korában már megnyert egy megyei szépségversenyt és folyamatosan jár fotózásokra azóta is. Egyáltalán nem idegen számára a kamera és most is nagyon meg volt elégedve a csapattal, bevallása szerint nagyon jól érezte magát fotózás közben. 

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek 2024 versenyre!

A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb huszonkét lány az országos döntőig. A döntőbe jutott huszonkét hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. A jelentkezési időszak 2024. április 21 -ig tart. További részletek a tunderszepek.hu oldalon találhatók. 

Nézze meg a fotózáson készül videónkat:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában