Erőszak

2022.07.26. 10:17

Nem először történt támadás a Kálváriánál

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfivel szemben indítottak, aki megpróbált szexuálisan inzultálni egy fiatal nőt még tavaly novemberben.

ÉM

Forrás: police.hu

Szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 31 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2021. november 9-én 17 óra 20 perc körül Miskolcon, a Perczel Mór és a Görgey Artúr utat összekötő szakaszon hátulról rátámadt egy 22 éves nőre, akit a földre lökött. A sértett ellenállása hozzájárult ahhoz, hogy a férfi szándékát nem tudta véghez vinni, a megtámadott nő szempontjából végeláthatatlannak tűnő két perces dulakodás után a férfi elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök Debrecenben azonosították, majd fogták el a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit őrizetbe is vettek. A hatóság előterjesztése alapján az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Többször beszámoltunk róla, hogy idén júniusban megtámadtak egy várandós nőt ugyanitt. A támadót elfogták. A nő férje az önkormányzatnál kezdeményezte, hogy tegyék biztonságosabbá a környéket, hogy még egyszer ilyen támadás ne történhessen meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában