Újabb fejlemények

2022.06.24. 07:00

Intézkedést kért a városvezetéstől a megtámadott nő férje

A férj véleménye szerint lépésekre lenne szükség a hasonló esetek megelőzése, a közbiztonság javítása érdekében.

ÉM

Portálunkon láthatták már a nő férjével készült videós interjúnkat, akit hétfőn támadtak meg és fojtogattak, illetve próbáltak megerőszakolni Miskolcon a Kálvária lépcsőn. Beszélt arról, hogy nagyon fontosnak tartja, hogy közösen tudjunk fellépni az ellen, hogy ilyen esetek a jövőben előforduljanak. Meg kell az ilyen eseteket előzni, a polgárok, járókelők figyeljenek egymásra, segítsék egymást.

Megszólalt a Boon-nak a megtámadott várandós nő férje

Ugyanakkor véleménye szerint lépésekre lenne szükség a hasonló esetek megelőzése, a közbiztonság javítása érdekében. Megemlítette, hogy véleménye szerint ebben a város vezetésének lenne feladata. Ugyanis rossz a közvilágítás és kamerákra is szükség lenne, a lépcső melletti bozótosban, áthatolhatatlan területen nem csak hajléktalanok, hanem droghasználók és akár bűnözők is megbújnak.

- Ha ezt a bozótos, sövényes, átláthatatlan helyet, ami a bűnözés táptalaja elválasztanák a lakóövezettől egy kerítéssel már sokat javítana a helyzeten, nem tudnának lesből támadni, elbújni, elmenekülni. Kamerákra is szükség lenne, és komoly probléma a rossz közvilágítás. Este az embernek a telefonjával kell világítani, hogy ne essen el, régi lámpatestek vannak itt, és azoknak sem működik egy része. Ezzel kapcsolatban levelet írtam Szopkó Tibor alpolgármesternek és a terület önkormányzati képviselőjének is, várom a válaszukat az ügyben és remélem, hogy történik valami pozitív irányba – mondta el.

Nagy megkönnyebbülésnek nevezte, hogy rács mögé került az illető, remélik megfelelő büntetést kap. Hozzátette a megtámadott kismama állapota stabil fizikailag és lelkileg is, ami köszönhető annak, hogy olyan családi, baráti közösségben él, amely támogatja, szereti. Ez sokat segít az eset feldolgozásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában