Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2022.03.13. 20:00

Az egyik vasvillával támadt az asszonyszöktetőkre, a másik azt mondta, keményebb a rendőröknél

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban március 7-e és március 13-a között.

1500 eurót lopott el egy autóból három férfi - videóval! - Ózdi rendőrök szűrték ki forgalomból azt az autót, amelynek utasai a megalapozott gyanú szerint Szlovákiában, több mint ezer eurót loptak el.

 

Vasvillával támadt az asszony szöktetőkre - A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 49 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt.

 

Elítéléshez vezetett a játszótéri konfliktus - A Miskolci Járásbíróság ítéletet hirdetett azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik a gyermekük sérelme miatt bántalmazták szülőtársukat.

 

Sérelemdíjat kell fizetnie a tiszaújvárosi tésztaüzemnek az ott megsérült dolgozó részére - Ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék a tiszaújvárosi tésztaüzemben történt baleset folytán indult munkaügyi perben.

 

Azt mondta, keményebb a rendőröknél - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt több rendbeli becsületsértés vétsége miatt egy 21 éves férfi ellen, aki 2021. október végén egymást követő napokon, Miskolc területén összetűzésbe került az intézkedő rendőrökkel, akiket rendőri mivoltuk miatt becsmérlő és trágár módon szidalmazott.

 

Ittas sofőr ütötte el a mentőst és a rendőrt - Egy sérültet láttak el az út szélén a mentősök Ózdon, amikor egy autó vezetője elütötte a mentőszolgálat munkatársát, és az esetnél intézkedő rendőrt. Mindketten megsérültek.

 

Hamis vezetői engedéllyel, ittasan vezetve okozott balesetet a körözött férfi - A miskolci rendőrök előállították a sofőrt.

 

Motoros fűkaszával a kezében halállal fenyegetőzött - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 49 éves férfi ellen garázdaság vétsége miatt. Az elkövető 2021. július végén, este, Miskolcon haragosait motoros fűkaszával a kezében megöléssel fenyegette, majd a kutyáját uszította rájuk, végül egyikükkel összeverekedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában