Tolvajok

2022.03.09. 14:22

1500 eurót lopott el egy autóból három férfi - videóval!

Ózdi rendőrök szűrték ki forgalomból azt az autót, amelynek utasai a megalapozott gyanú szerint Szlovákiában, több mint ezer eurót loptak el.

Fotó: Rendőrség

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság három férfival szemben. Az eljárás adatai alapján a 38 éves héhalomi, a 41, illetve 43 éves bujáki férfiak 2022. március elsején 10 óra körül a szlovák Kruzná településen egy nyitva hagyott jármű műszerfalán felejtett tárcából több mint 1500 eurót loptak el - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai a beszerzett információk alapján, Borsodnádasd külterületén még aznap ellenőrzés alá vonták az adott személygépkocsit, és a benne ülő férfiakat, akiket előállították a rendőrségre, és gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.

 

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közterületen leparkolt járműveiket ne hagyják nyitva, és kiváltképp ne hagyják az indítókulcsot a kocsiban! Érdemes az ingatlanok udvarán leparkolt gépjárműveket is lezárni! Az autótulajdonosok lehetőség szerint ne tároljanak nagyobb értékeket, készpénzt a járművekben. Látható helyen se hagyjanak semmit, hiszen azok lehetőséget kínálhatnak az elkövetőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában