Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2022.01.30. 20:02

Bankot akartak rabolni az Avason, videó a rendőröket fenyegető férfi elfogásáról

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban január 14-e és január 30-a között.

Három körözött személyt fogtak el a rendőrök Miskolcon - Két férfit és egy nőt fogtak el a Járőrszolgálati Alosztály munkatársai Miskolcon, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

 

Segítsen megtalálni! A 16 éves lány iskolába indult, de oda nem érkezett meg - A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy eltűnt helyi lány megtalálásához.

 

Bolti lopásra szakosodtak - Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy felsőzsolcai házaspárral szemben.

 

Videó a rendőröket fenyegető férfi elfogásáról - A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki a férfit, és indítványozta letartóztatását.

 

Házhoz mentek a rendőrök Sajóhídvégen - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei a lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében tovább folytatja, a Házhoz megyünk kampánysorozatát.

 

Rendőrkézen a tolvajok: 23 betörés miatt vettek őrizetbe egy férfit - A felsőzsolcai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a három férfit, akik összesen 23 esetben követett el különböző lopásokat, betöréseket. A nyomozók az egyik elkövetőt őrizetbe is vették.

 

Jogsi és benzin nélkül nem megy - Ekkor a sofőr egy hirtelen mozdulattal átugrott a szalagkorláton és a szántóföldön próbált meg elfutni, de a rendőrök utolérték és elfogták.

 

Súlyosbítást kértek a fiatalkorúakat bántalmazó rendőr ügyében - A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség a bántalmazó rendőrök ügyében súlyosításért fellebbezett a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsának ítélete ellen.

 

Dílereket fogtak - A rendőrök elfogták azt a tállyai és miskolci férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak.

 

Másodfokon is elítélték a barcikai csalókat - A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsának 2022. január 26. napján meghozott döntésével jogerősen befejeződött azoknak a vádlottaknak a büntetőügye, akiket az elsőfokon eljárt Kazincbarcikai Járásbíróság folytatólagosan elkövetett csalás bűntette miatt ítélt el.

 

A szomszéd pakolta ki a házat - Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 47 éves helyi férfival szemben.

 

Öt ittas sofőrrel szemben is lezárult a nyomozás - A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket öt, ittas járművezetővel szemben folytatott.

 

Három órán belül kétszer kapták el ittas vezetésért - A kazincbarcikai rendőrök előállították azt a férfit, aki három órán belül kétszer is ittasan vezette gépjárművét.

 

A labda helyett az ellenfelet fejelte - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 43 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt.

 

Enyhítő körülmény, hogy a nő megbocsátott - Az Ózdi Járásbíróság ítéletet hozott annak a helyi férfinak az ügyében, aki hosszú időn át fenyegette, bántalmazta, esetenként bezárta élettársát.

 

Bankot akartak rabolni az Avason - Egészen szürreális eset történt kedden kora délután Miskolcon. Egy férfi valószínűleg bankot akart rabolni, de sem a kivitelezés, sem a helyszín nem felelt meg ehhez.

 

Házhoz megy a rendőrség - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja Dédestapolcsányban egy idős néni házának a bejárati ajtaját javította meg.

 

Minden előzmény nélkül összeverték a házaspárt - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 17 éves fiatalkorú és egy 21 éves férfi ellen maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában