Váltás

2023.12.28. 09:59

Dundika Majkának: ha elhagy, kinyírom

Majka átment az RTL-hez Pápai Jocival. A TV2-től való távozással kapcsolatban most Majka felesége, Majoros Hajnalka is elmondta véleményét. Mint posztjában fogalmazott, manapság kevésbé fontos a kitartás, a lojalitás, legyen szó munkahelyről, párkapcsolatról.

Boon.hu

Forrás: Instagram/Majoros Hajnalka

„És ahogy telik és gyorsul az idő, az ember hamarabb dönt a váltás mellett, mert mindig jobbra és többre vágyik. Sokszor teszi ezt meggondolatlanul vagy impulzív döntés hatására, mert a rövid távú meggazdagodásban – legyen az lelki vagy materiális – reménykedik. Az egyik ilyen általam tisztelt kivétel nem más, mint Peti, akinek a döntései megalapozottak, nem hirtelen felindulásból vált vagy dönt, hosszú távon gondolkodik és nem pénzt, hanem értéket hajt és teremt. 16 év hosszú idő, voltak völgyek, de inkább hegyek, virágzó együttműködés mindkét fél számára. Büszke vagyok arra, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság felépítésében vett részt és arra is, hogy egy ilyen komoly döntést meghozott. Tudom, hogy jól döntött”.

Posztját humorosan úgy zárja: 

Azért, ha 16 év után elhagy, kinyírom :)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!