Ünnep

2023.12.24. 17:00

Majka és 2023

Mozgalmas év áll az ózdi rapper mögött, melynek minden fontos eseményét igyekezett megörökíteni közösségi platformjain, eleget téve ezzel követői kíváncsiságának.

Boon.hu

Fotó: Máté Krisztián

Mi magyarok, szeretünk bepillantást nyerni egymás életébe, már csak azért is, hogy összevethessük saját életünkkel és önigazolást nyerjünk vagy pont motiváljanak, haladásra sarkalljanak vagy magyar módi szerint, irigykedhessünk. Ezt szolgálják ki a különböző közösségi felületek, és különösen izgalmas, érdekes, ha ezt egy ismert emberrel tehetjük. Talán úgy érezhetjük, hogy beavatott bizalmába és valami olyan titkot árult el nekünk (és sok ezer követőjének) amitől különlegesnek érezhetjük magunkat. És máris közszájon forog az adott celebritás.

Ha lenne Legtöbbet posztoló ismert ember verseny, azt biztosan 2023-ban Majka nyerte volna.

Élete minden fontos eseményét közszemlére tette és mindent tudatott követőivel. Vele lehettek a fellépéseken, a próbatermekbe, de a különböző műsorok zsűriszékébe is „magával vitte” követőit. És a munka mellett persze a magánéleti események első szemlélői is a követői lehettek. De emellett nem átallott számára fontos társadalmi ügyek mellé állni (műanyag üdítős flakonok ellenni kampány). 2023-ban nem volt olyan hét, amikor ne hallottunk volna az ózdi fenegyerekről. Megfigyelésünk alapján, heti 2-3 alkalommal posztolt közösségi platformjain és általában heti egyszer biztosan szerepelt valamelyik magazin hasábján. A sok munka és igyekezet az év vége felé pedig meghozta gyümölcsét, amikor Ózd városa díszpolgári címet adományozott Majoros Péter, Majkának. A sok népszerűségét növelő poszt tehát meghozta a gyümölcsét!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!