ERDON Országos hírek

Április 5-én jelenik meg az idén 25 éves Junkies jubileumi kiadványa, amelyen 13 felfrissített klasszikus és 6 vadonatúj szerzemény szerepel. A zenészek szerdán közzétették az album nyitódalát, amit a banda gitárosa, Barbaró Attila jegyez.
Miskolc - Ítéletet hirdetett a Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa annak a férfinak az ügyében, akit az elsőfokon eljáró Encsi Járásbíróság 200 óra közérdekű munkabüntetésre ítélt, mert engedély nélkül akart műtárgyakat Szlovákiába vinni.
Szerencs - Szerencs önkormányzata II. Rákóczi Ferenc születésének évfordulója és a 2019-es Rákóczi-emlékév alkalmából megemlékezést rendez 2019. március 27-én, szerdán 10-től a Rákóczi-szobornál (Rákóczi út–Darvas László utca kereszteződése).
Zalaegerszeg, 2019. március 21., csütörtök (MTI) - Nem jogerősen 13 év fegyházra ítélte csütörtökön a Zalaegerszegi Törvényszék azt a - kóros elmeállapota miatt csak részben beszámítható - férfit, aki 2017 szeptemberében Nagykanizsán, a nyílt utcán különö
Budapest/Kazany, 2019. február 9., szombat (MTI) - Az SH-ITB Budaörsi 2i SC női csapata a szombati, idegenbeli visszavágót is megnyerte a Kazany ellen, mégpedig 3-1-re, s így kettős győzelemmel bejutott az elődöntőbe az ETTU Kupában, a második számú európ