ERDON Országos hírek

2008.08.13. 16:52

Nem találják őket

<p>Augusztus 12–én a nagykárolyi Bogdan Augustin arról tájékoztatta a rendőrséget, hogy 14 éves unokája augusztus 9–én ismeretlen helyre távozott.</p>

Az elkallódott Bogdan Francisc a 11 éves Fekete Cristian, a 12 éves Craciun Gheorghe és a 14 éves Fekete Tamás társaságában tünt el hazulról. A nyomozók a keresést a szomszédos megyékre is kiterjesztették, így találtak rá a nagyszalontai állomáson a 14 éves Bogdan Franciscra. Három társát továbbra sem találja a rendőrség.  A három eltűnt személyleírása:

Fekete Cristian: 120–130 cm magas, sovány testalkatú, rövid, szőke hajú, barna szemű. Arca ovális, bőre színe fehér. Különös ismertető jegyei nincsenek. Eltűnésekor kék színű, rövid szárú farmernadrágot, rövid ujjú, fekete színű pólót és fehér színű edzőcipőt viselt.

Craciun Vasile Gheorghe: 130–140 cm magas, sovány testalkatú, rövid, szőke hajú, barna szemű. Arca ovális, bőre színe fehér. Különös ismertető jegyei nincsenek. Eltűnésekor rövid ujjú, zöld színű pólót, kék színű, rövid szárú farmernadrágot és fehér/kék színű edzőcipőt viselt.

Fekete Tamás: 150–155 cm magas, sovány testalkatú, szőke, rövid hajú, barna szemű. Arca ovális, bőre színe fehér, különös ismertető jegyei nincsenek. Eltűnésekor kék színű farmernadrágot, zöld színű rövid ujjú pólót és fehér/piros színű edzőcipőt viselt. Aki felismeri őket, a 112–es segélyhívón értesítse a rendőrséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!