Hétvégi sporteredmények

2022.02.14. 19:30

Kékesi Márton 34. lett, a Mezőkövesd tarolt Debrecenben - Minden, amiről egy igazi borsodi sportrajongónak tudnia kell!

Ne maradjon le kedvenc Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportcsapata eredményeiről!

Forrás: Shutterstock

Labdarúgás

 

Debreceni VSC vs. Mezőkövesd Zsóry FC - A NB I.-es labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának mérkőzésére alig több mint egy órát kellett buszoznia a Mezőkövesd Zsóry FC együttesének, amely a Debreceni VSC vendége volt szombaton délután.

 

NB III Keleti csoport, 21. forduló eredmények - Termálfürdő Tiszaújváros FC vs. Tállya KSE, Putnok FC vs. Füzesgyarmati SK, Jászberényi FC vs. Hidasnémeti VSC, BKV Előre vs. Diósgyőri VTK tartalék, KC-Kazincbarcikai SC vs. Debreceni VSC tartalék párharcok eredményei.

 

Röplabda

 

Diósgyőri VTK vs. 1. MCM-Diamant Kaposvár - A női röplabda Extraliga 11. fordulójában szombaton este a Diósgyőri VTK csapata az 1. MCM-Diamant Kaposvár együttesét fogadta a miskolci városi sportcsarnokban.

 

MAFC-BME vs. Vegyész RC Kazincbarcika - A férfi röplabda Extraliga 11. fordulója vasárnap délután a fővárosba szólította a Vegyész RC Kazincbarcika együttesét, a MAFC-BME otthonába.

 

Vízilabda

 

PannErgy-Miskolci VLC vs. Ferencvárosi TC-Telekom - A férfi vízilabda OB I. 20. fordulójában szombaton a Bajnokok Ligája-résztvevő FTC-Telekom gárdáját fogadta a PannErgy-Miskolci VLC csapata a Kemény Dénes Városi Sportuszodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!