boon.hu video

2024.05.24. 13:10

Dobrev Klára érdemi válaszok helyett a mosdóba menekült – videóval

Miskolci fóruma előtt próbáltuk kérdezni a DK EP-listavezetőjét, mit gondol arról, hogy pártja szétverte a baloldali összefogást a városban.

Ujlaki Attila

Dobrev Klára miskolci kampányrendezvénye előtt Sulyok Tamás köztársasági elnököt Sulyok Lászlónak nevezte Fotó: Vajda János

Fotó: MW

Barkai László meg fogja nyerni az önkormányzati választást - mondta Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) Európai Parlamenti képviselője miskolci kampányrendezvényén, miután azt kérdezte tőle munkatársunk: mit szól ahhoz, hogy a Gyurcsány-párt szétverte a megyeszékhelyen a baloldali összefogást, többek között azzal, hogy a jelenleg regnáló polgármestert, Veres Pált sorozatosan ellehetetlenítették a miskolci közgyűlésben? - holott évek óta együtt vezetik a baloldali pártok a várost.

Sorozatos bukások

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy mennyire lehet hiteles jelölt Barkai László - akit a DK, az MSZP, az LMP és a PM támogat a június 9-i önkormányzati választáson, mint polgármesterjelöltet -, ha heti két napot egy magánklinikán rendel Budapesten, de Gyurcsány Ferenc felesége sorozatosan kitért a válaszadás elől, majd egy mosdóba menekült. Mivel Dobrev Klára egyebek mellett előrehozott választásokkal kampányol, így azt is megkérdeztük tőle, mennyire tartja hiteles kijelentésnek ezeket, ha a rendes választásokat több mint egy évtizede sorozatosan elbukják. Ám erre sem kaptunk érdemi választ.

Dobrev Klára, a DK, az MSZP és a PM EP-listavezetője a köztársasági elnök nevét sem tudta pontosan, hiszen Sulyok Tamást Sulyok Lászlónak nevezte, majd kritikusan fogalmazott válaszában.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában