boon.hu video

2024.06.15. 15:42

Szombaton is megtelt ünneplőkkel a miskolci könyvtér - képekkel, videóval

Szombaton elsősorban a gyermekeknek kínáltak programot a szervezők.

Boon.hu

A legkisebbeknek szólt ez a nap a könyvhéten

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

A miskolci Erzsébet tér könyvtérré alakult három napra, sokféle kiadó, bolt, együttműködő partner jelent meg a téren, ott voltak a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár, az Advent Kiadó, a Bíbor Kiadó, az Észak-Keleti Átjáró Egyesület, a Felvidék Ház, a Géniusz Könyváruház, a Herman Ottó Múzeum – Miskolci Galéria, a Herendi 2004 Kiadó, a Libri Könyváruház, a Spanyolnátha művészeti folyóirat és a Szinvapark Líra Könyváruház.  

Ismerkedés az irodalommal
Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Erre az alkalomra az idén is megjelent a Könyvheti Újság, amiben megtalálhatóak a programok, és köztük a dedikálók névsora is. Az Irodalmi terasz ebben az évben két témával várta vendégeit. Csütörtökön helyismereti, helytörténeti érdekességeket ismerhettek meg a térre látogatók, hiszen Miskolcról beszélgettek ismert miskolciak.  

Szombaton elsősorban a gyermekeknek kínáltak programot a szervezők. Idén is volt dedikálások egész sora. Helyi és országosan ismert szerzők várták az olvasókat.

További videós tartalmakért keresse fel youtube csatornánkat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában