Változás

2024.03.18. 16:00

Nyíregyháza és Tokaj között pótlóbuszok közlekednek kedden, szerdán és csütörtökön

A Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza vonalon március 19-től 21-ig Tokaj és Rakamaz között végzett pályakarbantartási munkák miatt napközben módosított menetrend érvényes. A Tokajról és Nyíregyházáról 10 és 17 óra között induló vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek – tájékoztatott a Mávinform.

Boon.hu

Pályakarbantartási munkálatok miatt keddtől csütörtökig egyes vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek Tokaj és Nyíregyháza között - A fotó illusztráció

Forrás: Youtube

Egyes Tokaj kör InterCity vonatok (1652/652, 1654/654, 1656/656, 562/1562, 564/1564, 566/1566) csak a Keleti pályaudvar–Miskolc–Szerencs–Tokaj és vissza útvonalon, illetve a Nyugati pályaudvar–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza között és vissza útvonalon közlekednek. 

Tokaj és Nyíregyháza között az InterCity vonatok helyett az utasokat mindkét irányban IC-pótlóbuszok szállítják, melyek Nyíregyházáról korábban indulnak, illetve később érkeznek. Nyíregyházán a pótlóbuszok és a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza szakaszon közlekedő Tokaj InterCity-k között a csatlakozás nem biztosított - hívták fel a figyelmet a Mávinform.

A Tiszalök és Görögszállás között közlekedő vonatok a pályakarbantartás alatt is változatlanul közlekednek, Görögszálláson a vonatok csatlakozása a Tokaj–Nyíregyháza között közlekedő pótlóbuszokhoz biztosított.

A részletes, vágányzári menetrend itt található.

Térképes tájékoztató itt tekinthető meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában