2023. július

2023.12.26. 16:00

Miskolci Anna-bál, bezárt üzletek, ponthúzó parti – Ezek voltak a legnézettebb galériák júliusban

2023 júliusában is volt mit fotózni munkatársainknak. Íme a legnézettebb galériák a Borsod Online-on az év hetedik hónapjában!

Boon.hu

1. A júliusi minden is az Ónodi vásáron

A reggeli masszív kocsisor már jelezte,  az izzasztónak induló idő sem szegte kedvét az embereknek: július első csütörtökén Ónodi vásár.

2. Megtelt a miskolci belváros júliusban a régiségvásározókkal

Nem tartotta vissza a kánikula a miskolci Régiségvásár látogatóit vasárnap, bár a Városház téri villamosmegálló információs táblája 32 fokot mutatott telve volt a főutca vásározókkal és nézelődőkkel.  

3. A miskolci Anna-bál legszebbjei

A Miskolci Dallamok Szárnyán Művészeti Klub idén is megrendezte a mindig sok részvevőt vonzó és nagy sikernek örvendő miskolci Anna-bált. A bál legszebbjeit is megválasztották.

4. Vírus módjára szaporodnak a bezárt üzletek a miskolci belvárosban

A miskolci belváros egyes részei nem festenek túl rózsás képet. Bezárt üzlethelyiségek sorával találkozhat az arra járó júliusban.

5. Pont ott vannak! Ponthúzó parti Miskolcon

A Pont Ott Party keretében a Miskolci Egyetemen a felvételizők ekkor tudták meg, hogy sikerült-e bejutniuk az áhított felsőoktatási intézménybe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában