Egyetemi felvételi

2022.07.21. 20:00

Pont ott vannak! Ponthúzó parti Miskolcon - Fotókkal, videókkal frissítve

A Pont Ott Party keretében a Miskolci Egyetemen a felvételizők ezekben a percekben tudták meg, hogy sikerült-e bejutniuk az áhított felsőoktatási intézménybe.

PN

Fotó: Ádám János

Koraeste kezdődött meg a Pont Ott Party a Miskolci Egyetemen is, ahol a felvételizők együtt izgulhattak társaikkal, hogy sikerült-e bekerülniük az intézmény képzéseire.

Pásztor Csenge és Zajácz Noémi Nóra jó barátnők, egy jó órával a bűvös határidő előtt azt mondták, sírva-nevetve borulnak majd egymás nyakába, ha este 8-kor kiderül, hogy felvették őket. Csenge a Tokaj-Hegyalja Egyetemre jelentkezett, óvónői szakra, szerinte megvan a pontja, Noémi barátnője pedig a Miskolci Egyetemet jelölte meg első helyen, kereskedelem és marketing szakra. Szerinte nála sincs ok a csüggedésre, mert sok pontot ért el.

Magyarország 11. legjobb egyeteme idén először ad helyet a ponthatárok éjszakájának, eddig a belvárosban volt hasonló ünnepség.

A várakozás feszültségeit koncertekkel, óriás társasjátékkal, sörponggal és sportprogramokkal is enyhíthették a diákok, emellett az egyetem karait és tevékenységeit is megismerhették játékos formában a programra kilátogatók.

Pont Ott Party Miskolcon - Várakozás

Pont Ott Party Miskolcon - Öröm a köbön

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában