boon.hu video

2023.07.12. 17:00

Ripityára törték az otthagyott autót a 306-os elkerülőnél (képekkel, videóval)

Nem kegyelmeztek a Focusnak és vitték is belőle, ami mozdítható volt.

Horváth Imre

KIbelezték az otthagyott Fordot

Igazi mementóként áll egy Ford Focus Miskolc határában a 306-os elkerülő út egyik lehajtójánál. Az autót egyrészt rommá törték, minden ablaka, minden lámpája – még az indexek is – be vannak verve, letörték a tükröket a benzintank ajtaját. Emellett elkezdték széthordani is a járművet: leszedték a kerekeket, kiszedték a pótkereket, megbontották a rádiós magnónál és több helyen a vezetékeknél is. A motorháztetőt összefújták fekete festékkel.

Érdeklődtünk a vármegyei rendőr-főkapitányságnál, hogy mit lehet tudni az autóról. Mint megtudtuk, a gépjárművel egy román állampolgárságú férfi balesetet okozott az érintett útszakaszon. A Miskolci Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében járt el a férfivel szemben, majd visszakísérték az autójához. Azonban a férfi hazautazott és otthagyta az autót. Mint kiderült ebek hamincadjára, hiszen nagyon gyorsan megtalálták a járművet és tették tönkre, illetve kezdték meg a bontását. Az pedig nehezen feltételezhető, hogy ilyen állapotban elvinné a férfi, ha már a baleset után sem érezte ennek szükségét.

A rendőrség is hasonlóan gondolkodhat, ugyanis felvették a kapcsolatot a közútkezelővel, hogy szállíttassa el a járművet, illetve, ami maradt belőle. Az autó padlóján egyébként egy lengyel nyelvű papírlap van eladó felirattal és az autó adataival, amilyet a kereskedésekben szoktak a szélvédőre ragasztani. Tehát vagy Lengyelországban vette a román férfi és hazafelé tartott vele, vagy éppen odatartott és ott szerette volna eladni. A Ford viszont úgy tűnik, hogy marad Magyarországon.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában