Ez se ma volt!

2023.04.10. 16:00

Eszméletlenre vertek két fiatalt az Eger Rallye-n

Miről írt 10 éve az Észak-Magyarország? A megyei napilap 2013. április 10-én egy bűncselekményről számolt be, az áldozatok kórházba kerültek.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A megyei kórház traumatológiai osztályán feküdt hétfőn délután az a két miskolci fiatalember, akiket szombaton vertek meg az Eger Rallye-n, gyakorlatilag minden ok nélkül. A szörnyű eset tíz éve történt, az Észak-magyarország 2013. április 10-én írt róla. 

A cikk kielemte: az egyik sértett elmondása szerint az első kör végén ő és unokatestvére odamentek az egyik miskolci versenyzőhöz, hogy érdeklődjenek tőle, folytatja-e jövőre is a versenyzést. A két fiatal barátnője közben megindult az erdőbe. A fiúk arra lettek figyelmesek, hogy kicsit távolabbról egy négy fős csoportból ketten a lányok után kiabáltak. A később bántalmazottak egyike elindult, hogy számon kérje a lányok zaklatását a kiabálóktól, de odaérve több ütést kapott a fejére, mire összeesett. A másikuk arra lett figyelmes, hogy unokatestvére eltűnik egy kocsi mögött, ezért odaszaladt, de már csak azt látta, hogy ketten rugdossák a földön fekvő fiút. Egyikőjüket, aki újabb rúgásra készült, félrelökte, de ezután már ő sem emlékszik semmire: hátulról érte az ütés, majd arccal az aszfaltra zuhant. A támadók kocsiba szálltak és elmentek. Amikor a két fiatal magához tért, a rendezvény biztosításában részt vevő rendőröktől és az ott lévő mentőktől is segítséget kértek, de végül az egyikük édesapja vitte kórházba őket. Ott megállapították, hogy az egyik fiú koponyaalapi törést szenvedett és agyi vérömleny alakult ki nála, míg másikuknak agyrázkódása lett. A rendőrség egy elkövetőt még az autóversenyen elfogott – rekonstruálhatjuk tíz év távlatából a bűncselekményt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában