„Az Avas kiemelten fontos fejlesztési terület”

2022.03.26. 16:50

Napirenden az avasi utak helyreállítása

Miskolc, Avas - Az elmúlt évben több mint 5 milliárd forint kormányzati támogatással megvalósított vagy elindított beruházás történt az Avason – összegezte Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, akik Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel tartott közös fórumot a lakótelepen.

Méhes László

Gulyás Gergely és Csöbör Katalin. Fotó: Bujdos Tibor

Az oktatási és sport célú fejlesztések mellett ugyancsak kormányzati forrásból oldódhatnak meg az avasiak szemételhelyezési problémái. A 200 millió forintos föld alatti hulladéktároló mintaprojekt a parkolási gondokon is javít majd.

 

 

 

Az Avas kiemelten fontos fejlesztési terület, ezért minden olyan beruházást támogat a kormányzat, ami az itt élők életkörülményeit jelentősen javítja – mondta Gulyás Gergely miniszter. Hozzátette: a térség országgyűlési képviselőjének, Csöbör Katalinnak a javaslatára napirenden tartják az avasi utak helyreállítását, amelyre a választások után térhetnek vissza.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában