Helyi közélet

2012.03.21. 08:56

Kiwanis Klubok a tehetségekért

Miskolc - Szegény, de tehetséges gyerekek támogatására költi jótékonysági vacsorájának bevételét a Kiwanis Klub Miskolc Egyesület és a Kiwanis Klub Miskolc 1. Szinva Egyesület.

Miskolc - Szegény, de tehetséges gyerekek támogatására költi jótékonysági vacsorájának bevételét a Kiwanis Klub Miskolc Egyesület és a Kiwanis Klub Miskolc 1. Szinva Egyesület. Czimer Sándorné, az előbbi egyesület elnöke az Észak-Magyarországnak elmondta, a Kazinczy Általános Iskola 10 tanulójának fizetik ki ebben a tanévben az étkezési díját. Ezenfelül vállalják 5 olyan középiskolás nyelvvizsgadíjának a kifizetését is, akik szerény anyagi körülmények között élnek. A Kiwanis Klubok a megyei pedagógiai intézet tanulmányi versenyén legjobb eredményt elért tanulóinak is kedveskednek, nekik elismerésképpen könyvutalványt juttattak el. A jótékonysági vacsorát március elején tartották, melyen részt vettek az egri és a sárospataki Kiwanis Klubok, valamint a társ civil szervezetek.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában