Kiállítás

2024.05.16. 13:00

Katablanka” Ízek-Élmények-Képek az Adyban

K.Csákfalvi Kata kiállítása nyílik meg ma délután az Ady művelődési házban.

Az Ady művelődési ház épülete

Fotó: MW

K.Csákfalvi Kata „katablanka” Ízek-Élmények-Képek című kiállításának megnyitója lesz ma délután 5 órától az Ady Endre Művelődési Ház Galériáján. A művész így mutatkozik be: 

K.Csákfalvi Kata vagyok „katablanka”. Kirakatrendező, dekoratőr, grafikus. Egerben élek. Rajzolni autodidakta módon kezdtem el 2006-ban és a mai napig is tanulok. Kedvencem a szén és a színes pitt pasztell ceruza. Két kiváló grafikus-festőművész kollégámnak hálás köszönet, akik nagy szeretettel tanítottak, lektoráltak, tanácsoltak, elindítottak az önkifejezés e csodálatos útján. Őszinteség és tiszta szándék vezeti kezem, amikor a „lényeg” papírra kerül. Sok-sok munka, alkotás, tevékeny mindennapok, sok-sok év jó és kevésbé jó tapasztalata, megannyi élethelyzet, átélt érzés…

A kiállítást Bazin Levente, a miskolci önkormányzat köznevelési, kulturális, turisztikai, ifjúsági és sportbizottságának elnöke nyitja meg, köszöntőt mond Suhaj Renáta adventista lelkész. 

Közreműködnek az Erkel Ferenc Zeneiskola tanárai, valamint Solymosi Emese író, költő és Túri Lajos gitáros. 

A tárlat június 7-ig tekinthető meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában