Jótékonyság

2024.05.17. 14:00

Négyszázezer forinttal segíti Tompos Kátya gyógyulását a miskolci közönség

A Fábián Juli Emlékalapítvány gyűjtést szervezett a beteg színésznő számára a gyógyulása érdekében. A TTH Színpad, Harsányi Attila és vendégei is segítettek.

Jelenet az előadásból, jobbra Harsányi Attila színművész

Fotó: Vajda János

Az országos sajtóban találkozhattunk a hírrel, hogy Tompos Kátya Jászai Mari-díjas színművész súlyos betegségben szenved. Mint kiderült, a 41 éves énekesnőt azért nem láthatta már két éve a közönség, mert rákkal küzd, ráadásul egy nagyon ritka fajtájával. Arról is értesülhettünk, hogy eddig tiszteletben tartották a színésznő kérését, és nem hozták nyilvánosságra a hozzá közel állók, hogy a helyzet mennyire súlyos. Most azonban a Fábián Juli Emlékalapítvány gyűjtést szervezett számára a gyógyulása érdekében.

A „TTH Színpad,Harsányi Attila és vendégei”, Miskolc új színházi játszóhelyének május 13-i estjén a Miskolci Nemzeti Színház művészei léptek fel a „Háttérsztorik” című produkcióval. A teltházas előadás közönségének Harsányi Attila mondta el, hogy a fellépők, és a színpad csapata kéri, hogy aki tud, adakozzon Tompos Kátya gyógyítását segítve. 

Az est után az áldozatkész közönség és a TTH Színpad közös akciójának eredményeként négyszázezer forintot lehet most eljuttatni az emlékalapítvány számlájára.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában