Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.07.31. 20:00

Gázolt a villamos Miskolcon, nem irgalmaztak az idős asszonynak, néhány centiméteren múlott az életük

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban július 25-e és július 31-e között.

Gázolt a villamos a Vasgyári piacnál (Fotók és videó) - Pénteken délután 18 óra előtt nem sokkal egy férfi került a villamos alá Miskolcon a Vasgyári piac megállónál.

Útonálló támadt Sárospatakon - Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság egy 30 éves helyi férfival szemben.

Egy miskolci bevásárlóközpont előtt megfenyegetett, majd kirabolt egy férfit - A rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalembert, aki egy miskolci bevásárlóközpont előtt takarító férfit megfenyegetett, majd elvette a pénzét.

Temetésen és halotti toron randalírozott egy férfi Hejőpapiban - A Tiszaújvárosi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a férfinak az ügyében, aki még 2021 novemberében zavarta meg viselkedésével a gyászolókat.

Különös kegyetlenség: nem irgalmaztak az idős asszonynak az éjszakai támadók Szalonnán - A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség másodfokú ügyészségként három vádlottal szemben jelentős súlyosítást, életfogytig tartó szabadságvesztés büntetést indítványozott, mert negyedik társukkal brutális kegyetlenséggel vették el egy 85 éves asszony életét.

Eljárást indított a Ma Megmentelek Egyesület ellen a rendőrség - A Miskolci Rendőrkapitányság szerint szabálysértést követtek el a Miskolcon végzett járőrözéssel.

Baseball ütővel támadtak egy mezőzombori férfire - A Szerencsi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki baseball ütővel bántalmazta a haragosát Mezőzomboron.

Borsodi rendőrök is segítettek felgöngyölíteni egy 1,2 milliárd forintos csalást - Felszámolt a budapesti rendőrség egy "számlaváltós szervezetet", amely csaknem 1,2 milliárd forintot csalt ki önkormányzatoktól, intézményektől. Kilencvenhat ember ellen indítottak eljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Kis híján a kerék is kiesett a részeg sofőr alól Mezőkövesden - Mezőkövesden vették szabálysértési őrizetbe a rendőrök azt az ittas férfit, aki engedély nélkül vezette imbolygó kerekű autóját.

Videó: néhány centiméteren múlott, hogy baj történjen Miskolcon - Nem biztosított elsőbbséget a zebrán közlekedő gyalogosnak, egy autó sofőrje, akit a miskolci rendőrök azonnal ellenőrzés alá vontak.

Megverte élettársát, mert nem sodort neki cigarettát Mezőcsáton - A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat egy férfival szemben.

Egymás haját tépte a két nő Alsóvadászon - A Szikszói Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat két nővel szemben.

Ivócimboráját rabolta ki a kocsma előtt Mezőkeresztesen - A Mezőkövesdi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki közös italozásuk során a pénzének megszerzése érdekében bántalmazott egy másik férfit, majd elvette az értékeit.

Zsebből árulta a marihuánát Kazincbarcikán - A miskolci nyomozók Kazincbarcikán értek tetten egy fiatalembert, aki zsebből árulta a marihuánát.

Többször arcon ütötték, a falhoz nyomták és elvették értékeit Miskolcon - A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a két férfinak a letartóztatását, akikkel szemben rablás bűntette miatt indult nyomozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában