Baleset

2022.07.29. 18:28

Gázolt a villamos a Vasgyári piacnál (Fotók és videó)

Pénteken délután 18 óra előtt nem sokkal egy férfi került a villamos alá Miskolcon a Vasgyári piac megállónál.

19:37

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a város hivatásos tűzoltói a helyi közlekedési vállalat különleges emelőjének segítségével szabadították ki a férfit és adták át a mentőknek.

19:27

Helyszíni információink szerint sikerült a szerencsétlenül járt férfit kiszabadítani a villmosszerelvény alól. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Át akart szaladni a villamos előtt, ám a szerelvény eltalálta, majd alákerült. 

19:13

A rendőrség ügyeletén kapott információk szerint egy 40 éves férfi szorult a szerelvény alá, akiért a Miskolci Hivatásos Tűzoltók és a Mentőszolgálat munkatársai küzdenek, hogy ki tudják szabadítani.

A baleset körülményeiről és a férfi állapotáról egyelőre nincs bővebb információ. A villamos közlekedés mindkét irányba leállt.

Az MVK Zrt. a következőt tette közzé az oldalán: Baleset miatt villamospótló autóbuszok közlekednek az Újgyőri főtér és Felső-Majláth között. A Tiszai pályaudvar és az Újgyőri főtér szakaszon továbbra is villamosok járnak. Kérjük utasaink türelmét és megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában