15 percen belül

2022.07.29. 10:41

Egy miskolci bevásárlóközpont előtt megfenyegetett, majd kirabolt egy férfit

A rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalembert, aki egy miskolci bevásárlóközpont előtt takarító férfit megfenyegetett, majd elvette a pénzét.

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves helyi fiatalemberrel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022. július 28-án a délelőtti órákban az egyik miskolci bevásárlóközpont előtt megszólított egy ott takarító férfit. A megszólítás egyben felszólítás is volt, hiszen pénzt követelt tőle és egyben bántalmazással is fenyegette. Ekkor a sértett - félelmében - átadta 2000 forintját, amivel a rabló elmenekült.

A sértett ekkor telefonon értesítette a rendőröket, akik azonnal a helyszínre mentek, majd a megadott személyleírás alapján a bejelentéstől számított 15 percen belül felkutatták és elfogták az elkövetőt, tőle a rablott pénzből még megmaradt1800 forintot lefoglalták.

A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, majd őrizetbe vették - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában