Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.24. 11:42

Örökbefogadó nap az Állatotthonban

Nyíregyháza - Egymás után érkeztek az érdeklődők vasárnap, a Csatorna utcai telepre, ahol az Állatbarát alapítvány tartott örökbefogadó napot.

Nyíregyháza - Egymás után érkeztek az érdeklődők vasárnap, a Csatorna utcai telepre, ahol az Állatbarát alapítvány tartott örökbefogadó napot.Már kifelé tartott Zsuzsanna édesapjával közösen, a kislány kezében vitte a hordozót, amiben az új családtag Mimi, a tarka cirmos figyelte a világot. Egy középkorú hölgytársaság egy elveszett kutyát keresve tért be sajnos az elkóborolt kedvencet nem találták itt. Egy kisfiú az édesapjával érkezett, egyelőre talán csak mint érdeklődő, de egy kölyök kutya azért kapott becézgetést, lehet, hogy a következő látogatás után már új otthonra lelhet. Dankó Dórától, az Állatbarát alapítvány Állatotthonának vezetőjétől kérdeztük, mire ügyeljen az, aki cicát, vagy kutyát fogad örökbe? Dóri elmondta, hogy aki egy állatot örökbe fogad, az kettőnek mentheti meg az életét. Vasárnap az első szerencsés kutyusunk Zeusz volt, aki a mai napot már új családjával, meleg otthonban töltheti!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!