Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.18. 13:23

Betti lett az Év Szépe

Nyíregyháza - Még szép, hogy kipróbálom! – vállalta be önként a fotózást Betti, a roppant dekoratív hölgy, aki novemberben elnyerte a Hónap Szépe, 2012 vonatkozásában pedig az Év Szépe titulust.

Nyíregyháza - Még szép, hogy kipróbálom! – vállalta be önként a fotózást Betti, a roppant dekoratív hölgy, aki novemberben elnyerte a Hónap Szépe, 2012 vonatkozásában pedig az Év Szépe titulust.

Ami azt illeti, korántsem szenved önbizalomhiányban:

– Meglepődtem volna, ha nem én nyerek – jegyezte meg egy huncut mosoly kíséretében, aztán töredelmesen bevallotta: – Bevallom, csak azt tudtam, hogy lehet szavazni a hónap szépére, utólag értesültem az év szépe választásról. Az az igazság, hogy nekem nincs annyi ismerősöm a Facebookon, aki voksolhatott volna rám. Szerintem a többiekre nagyrészt a barátok szavaztak. Tudtam, hogy sokan olvassák a Kelet-Magyarországot, és böngészik a Szabolcs Online-t, mégis meghökkentett a rengeteg szavazat. Egy nyíregyházi barátom gratulált, tőle tudtam meg elsőként, hogy előbb a hónap, majd az év szépe lettem – tette hozzá sokat sejtető tekintettel a dunántúli születésű Betti, aki idestova hat éve, tizennégy esztendős kora óta profi fotómodell. Egy fotós fedezte fel, azóta sűrűn lehet találkozni a képeivel.

– Szeretem több arcomat is megmutatni, mivel ettől modell egy modell, ezért vagyok sikeres a munkámban. Alapból rajongok a szép fotókért. A Szabolcs Online fotózására azért jelentkeztem buliból, mert szerettem volna autó mellett pózolni. Addig ugyanis csupán műtermekhez vagy extrém hátterekhez volt szerencsém. Kifejezetten jól éreztem magam a fotózáson: mindenki nagyon kedves volt hozzám. A fotós csak kattintott és dicsért, csak dicsért és kattintott – látta rajtam, hogy rutinos vagyok. Nem pusztán nekem volt könnyű dolgom, neki is megvan a kellő szakmai tapasztalata, ez azonnal kiderült. Senkitől sem kaptam kritikát, mindenkinek tetszett a fotósorozat.

– Elégedett lehetek a testemmel, ugyanakkor tisztában vagyok a hibáimmal is. Egyáltalán nem gondolom magam tökéletesnek, azonban én úgy vagyok vele, hogy pontosan a hibáink tesznek bennünket egyéniségé, azok emelnek ki az átlagos tömegből. A szépségért megpróbálok tenni, eleget aludni, egészségesen táplálkozni. Az is igaz, hogy ritkán tudok ellenállni a gyorséttermeknek, de ez is én vagyok. Rengeteget táncolok, ez is hozzátartozik ahhoz, hogy formás legyen az alakom.

Elképzelhetetlen, hogy ne donganának körülötte a férfiak. Vajon ellenáll-e a kísértésnek?

– Nálam nap mint nap bepróbálkoznak. A férfias ideálom a német külső: legyen magas, kigyúrt, szőke, kék szemű, hideg és kötelességtudó. Olyan, aki nem olvad el, ha meglát. Aztán legyen kedves, figyelmes úriember, aki minden kívánságomat figyeli. A napjaim mostanság tanulással és fotózással telnek. Boldog vagyok, hogy a kedves olvasók, engem találtak az Év Szépének. Nem szállok el ettől, de mi tagadás: jólesik...

Ladányi Tóth Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!