Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.25. 10:16

Miss Alpok Adria: a csábítás szépsége

<p>Szeptember elsejéig lehet jelentkezni a szépségverseny megyei döntőjére.</p>

Akár a szabolcs-szatmár-beregi kötődésű Maximovits Anett nyomdokába is léphetnek mindazok, akik jelentkeznek a Miss Alpok Adria szépségversenyre. Szeptember elsejéig még ki-ki eldöntheti, hogy megméretteti-e magát. Az 1988-ban életre keltett Alpok-Adria Szépségversenybe 2001-ben kapcsolódott be hazánk a vérkeringésbe.

– Idén minden megyében és Budapesten is rendezünk egy döntőt, az országos fináléba összesen húsz lány jut el. Az első három helyezett megy tovább a Miss Alpok Adria International döntőjébe. Ma már kilenc ország, Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia, San Marino és Magyarország legszebb lányai versenyeznek a megtisztelő címért és az emlékezetes élményekért – említette Kosáros Linda szervező.

– Aki például szeptember 11-én megnyeri a nyíregyházi versenyt, ő lesz „a megye arca”, ő reprezentálja Szabolcs-Szatmár-Bereget az országos döntőben. Még egy hétig lehet nevezni telefonon vagy e-mailben. Nagy a csábítás, hiszen akire felfigyelnek, szép karriert futhat be. Példaként említhető akár Zimány Linda, aki 2002-ben lett a Miss Alpok Adria. Egyébként a megyei finálé nem pusztán egy szépségverseny, hanem egy kulturális rendezvény is lesz, amely kellemes szórakozást biztosít mindenki számára. Biztos vagyok abban, hogy a Kossuth téren, Nyíregyháza szívében minden fellépő szívügyének tekinti majd a közönség igényes kiszolgálását.

Nyírségi Ősz Szépe&Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei döntője
Nyíregyháza, Kossuth tér
Szeptember 11., 16.30 óra
Jelentkezési határidő: szeptember 1.
Tel.: 30/504-0064
E-mail: [email protected]
Web: www.missalpokadria.com

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!