Szponzorált tartalom

2021.04.06. 10:32

Sírkövek és síremlék gyártása, kiskereskedelme

Gránit, márvány, mészkő, műkő anyagú sírkövek, síremlékek, fejkövek, fedőlapok, urnás sírkövek, urna oszlopok, urnafalak gyártása.

Fotó: Borsod Gránit

Kedves Uram, Hölgyem!

A Borsod-Gráni Bt. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A vállalkozás vezetését jómagam irányítom Pataki Gábor, mesterségemet már gyermekkorom kezdetétől elsajátíthattam a családom férfi tagjaitól. Az elégedett ügyfelek mellett célom a vállalkozásunk folyamatos bővítése és fejlesztése, mellyel minden egyedi igényt meg tudunk valósítani.

Legfőbb alapelvünk, hogy a mélységes fájdalomban is megnyugvást adjunk a gyászoló családnak azáltal, hogy elhunytjához méltó síremléket állítunk neki. Pontos határidő betartását számos elégedett megrendelőnkkel tudjuk biztosítani. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes találkozásra, megbeszélésre, hogy minél jobban megismerjük azt az elképzelést, mely hűen tükrözi szerettünk.

A főtevékenységeinek köre folyamatosan bővül, jelenleg elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány síremlékek, épületkövek készítésével, régi síremlékek, háborús síremlékek, emlékművek, épületkövek felújításával, Miskolc város köztereinek javításával foglalkozunk. Minőségi alapanyagaink garantálják, hogy hosszútávon probléma nélkül megőrizze szerettünk emlékét, emellett gránit, mészkő, márvány síremlékeink hibájára garanciát vállalunk- ami nem szándékos károkozás során jött létre-mely azonnali cserét jelent.

Munkáinkat országszerte leszállítjuk és szakszerűen elhelyezzük. Síremlékeink mellett új tevékenységi körként jelent meg a belsőépítészethez használt elemek gyártása is- mint pl. konyha-és fürdőszoba pult, ablakpárkány, kandallóburkolat, lépcső, medenceszegény, kültéri pult,asztal kivitelezése.

Szolgáltatások:

  • Sírkő készítés (szimpla sírkő, dupla sírkő, urna sírkő , urna fal, kripta)
  • Sírkő felújítás
  • Sírkő átdolgozás
  • Kőfaragás (domborművek, szobrok, motívumok sírkőre faragása)
  • Betűvésés
  • Gravírozás
  • Porcelánkép készítés
  • Kiegészítők árusítása (mécses tartó, váza, tál váza, bronz termékek,)
  • Belsőépítészethez szükséges elemek gyártása
  • Amennyiben bármi kérdése merül fel, kérem keressen fel minket bizalommal telefonon +36-30/856-94-17 vagy a [email protected] e-mail címen.

    Nyitva tartás: Hétfőtől-szombatig előre egyeztetett időpont alapján.

    Tisztelettel,

    Pataki Gábor

    Borsod-Gránit Bt.

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában