szponzorált tartalom

2021.04.21. 17:06

All in one szolgáltatás elektromosautó-kereskedéstől?

Már senki sem lepődik meg azon, ha elektromos autót szeretnél, de meglepő lehet egy elektromosautó-kereskedés all in one szolgáltatással. Pedig van ilyen kereskedés már Magyarországon is, a cikk során mutatok is neked egy ilyet.

Forrás: https://101evpark.hu/szolgaltatasok/

De mit is takar az, hogy all in one szolgáltatás? Az, hogy a vásárlás kapcsán tudnak segíteni, dönteni, alap. De kevés helyen foglalkoznak vásárlást követően is az emberrel. Ahogy olyan helyből is kevés van, ahol vásárlás előtt akár napokra is kibérelheted a megvásárolni kívánt autót. És talán a legritkább ma Magyarországon, hogy akár készletről is tudsz Tesla autót vásárolni. Lássuk részletesebben is, hogy mire gondolok, illetve hogy én kit javaslok ilyen igényekkel felkeresni.

Elektromos autó bérlése

Egy autóvásárlás nagy elköteleződés, főleg, ha új autóról van szó. Ezért nagyon jó lehetőség a vásárlás előtti tesztvezetés. De valóban elég az ahhoz, hogy eldöntsd, tényleg azt szeretnéd-e megvenni? Sokkal jobban megismerkedhetsz a kiszemelt járművel akkor, ha kibérled 1-2 napra. Így minden szituációban ki tudod próbálni, ami alapján el tudod dönteni, hogy továbbra is szimpatikus-e.

Ez egy nagyszerű lehetőség! És, hogy ez már elektromos autó esetén is elérhető itthon, az egyenesen fantasztikus! Én a helyedben nem hagynám ki, ha épp vásárlás előtt állok.

Tesla készletről

Ha a hazai kereskedéseknél szeretnél elektromos autót vásárolni, akkor jó eséllyel nem lesz raktáron, csak rendelésre, bármilyenről is legyen szó. Viszont van már olyan hely is Magyarországon, ahol Teslák is vannak raktáron, ami ma még igazi kuriózum. Nézz szét a 101 EV Parknál, vedd igénybe a szolgáltatásaikat és rendelj tőlük autót (Teslát pl.), akár raktárról! Ők azok, akik nálam megtestesítik az all in one szolgáltatással rendelkező elektromosautó-kereskedést. Az ebben a cikkben leírt szolgáltatások mindegyike elérhető náluk, nem fogsz bennük csalódni, ezt garantálom.

Saját szervizháttér?

Mivel elég új még az elektromos autók világa, ezért kevés igazi szakértő van a piacon. Viszont ezzel a 101 EV Parknál nincs probléma, mert ott igazi szakértők dolgoznak, akik segítenek neked mindenben. Legyen szó vásárlásról, bérlésről vagy épp a mindennapi használat során felmerülő kérdésekről, garantáltan kapsz segítséget. És ami még talán ennél is fontosabb, hogy saját szervizháttérrel is rendelkeznek, amit nem sokan mondhatnak el magukról.

Segítség a finanszírozásban

Az már gyakorlatilag alapszolgáltatás kell, hogy legyen, hogy segítenek a finanszírozási lehetőségekkel kapcsolatban. Mivel egy Tesla sem 1-2 millió forint, így sokaknak szüksége is lehet erre. Épp ezért jó, ha tudod, hogy van-e ilyen szolgáltatás a kiszemelt kereskedőnél vagy nincs.

Ez az igazi all in one szolgáltatás egy elektromosautó-kereskedőtől

A kiválasztástól az átvételig segítenek, ez alap. De a vásárlás utáni assistance szolgáltatás, na az a nem mindegy!

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában