Hirdetés

2024.05.21. 08:00

„Cégvezetőként is imádok különleges autókat fényezni”

Homoki Ádám számára a cégvezetői szerep összefonódott a fiatal évekkel, mert már az érettségi után dolgozni kezdett a Homoki műhelyben.

PR cikk

Fel kellett nőnöm az egyre komolyabb feladatokhoz. Ahogy teltek az évek, a családban mindenkinek meglett a maga területe a vállalatnál. Az évek alatt úgy alakítottuk ki egymás között a munkafolyamatokat, hogy az öcsém a műszaki területtel, én pedig a cégvezetéssel foglalkozom. Mindketten részt veszünk a vállalat vérkeringésében, és mindennap kétkezi munkát végzünk, hiszen ő karosszérialakatos, jómagam pedig műszaki és gépjármű-kárszakértő végzettséggel is rendelkezem. Számomra az a legjobb, amikor lecsendesedik a nap, egyedül bent maradok a zárás után, és különféle egzotikus vagy sportautókon dolgozhatok. Ez a nap legjobb része: amikor nem csörög a telefonom, és semmi sem zökkent ki a munkából. Nekem ez egy olyan kikapcsolódás, hogy egyszerűen nem tudok benne elfáradni, és teljesen kiélhetem alkotói vágyamat.

Fotó: Homoki Kft.

A hármas szám fontos szerepet tölt be a cég életében

Három pilléren alapul a cég filozófiája. Ádám ezt az édesapjától tanulta, és a napi munkája valamennyi mozzanatában követi az elveit. A szaktudás, a szépérzék és a becsület jelenti ezeket az értékeket. Ez érvényesül az autók fényezésében, a szakmaiság alkalmazásában, az ügyfelekkel való kapcsolattartásban: 

Partnerként kezelem őket, kiemelten fontos számomra az ügyfélközpontúság. A Homoki Kft. csapatában családias és barátságos a hangulat. Többen 30 éve dolgoznak nálunk, és már akkor is velünk voltak, amikor engem még babakocsiban toltak.

A gépjárművek professzionális polírozása a Homoki Kft. egyik specialitása közé tartozik. 

Így adjuk vissza az autók régi fényét, mintha újak lennének, ezzel megannyi örömöt okozva gazdájuknak. A karceltávolító polírozás megszépíti az autó karosszériáját, gondoskodik a hosszú távú ragyogásról, mely által mindenki elismerően néz az autó felületének tündöklésére.

Szintlépés az autójavítás és -fényezés nyomon követésében Folyamatosan lépést kell tartani a piaccal, ezért a Homoki Kft. csapata egy országosan egyedülálló informatikai platformmal készül: „Ezáltal az ügyfelek számára minden korábbinál áttekinthetőbbé válik majd az autójavítás valamennyi lépése. A nyári bevezetéstől kezdve interaktívvá válik majd minden autójavítási folyamat, ezért jelentősen megkönnyíti majd az ügyfelek és a munkatársak dolgát.” A minőségi szolgáltatások hatására az elmúlt években 10 százalékban külföldről is vannak ügyfeleik. Elsősorban külföldön élő magyarok keresik a Homoki Kft.-t Szlovákiából, Romániából, Ausztriából és Németországból.

Show Your Shine branddel bővül a portfólió

Homoki Ádám egy oktatással egybekötött új üzletágat tervez autókozmetikai rendezvénysorozat keretében, ami rövidesen országos franchise-zá szerveződik majd. Az ország bármely pontján elérhető lesz a Homoki felületvédelmi műhely szakmai ismeretanyaga. Ádám a következő években ennek elindításán dolgozik majd, egy igazi szerelemgyermek számára a projekt: 

Édesapám, Homoki József maradandó értéket teremtett az elmúlt évtizedek alatt, én pedig az öcsémmel együtt segítettünk neki a felvirágoztatásában. Azonban jómagam is szeretnék teremteni valamit, amit majd átadhatok a fiamnak. Ezért álmodtam meg a Show Your Shine programot, ami hamarosan új lendületet ad a Homoki Kft.-nek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában