Bulvár-celeb

2023.10.17. 06:05

Madonna visszatért: komoly betegsége ellenére is színpadra állt a díva

Idén júniusban került kórházba a popsztár, aki nemcsak a családjára, hanem az egész világra is ráijesztett, életveszélyes állapotban volt.

MW

Madonna fellépése a kolumbiai énekesnővel, Malumával a Medallo in the Map koncertjén a kolumbiai Medellínben 2022. április 30-án

Forrás: AFP/Fredy Builes

A 65 éves énekesnő annyira túlhajszolta magát a közelgő turnéja miatt, hogy megtámadta a szervezetét egy súlyos fertőző betegség. Hiába az intő jel, a popsztár nem adja fel karrierjét, október 14-én színpadra állt Londonban, amely a koncertturnéja első állomása volt.

Nyáron a menedzsere talált rá eszméletlen állapotban Madonnára New York-i otthonában, rohammentő szállította kórházba. Ott stabilizálták az állapotát, de hosszú időt töltött benn, ugyanis nehezen tudták felerősíteni az immunrendszerét, amit teljesen legyengített a felkészülés a világ körüli turnéra, ami az eredeti tervek szerint július15-én vette volna kezdetét a kanadai Vancouverben, és Amszterdamban ért volna véget decemberben – írja az Origo.

Az énekesnő állapota javult, így végül nem maradt el a turné sem, ami most, október közepén vette kezdetét Európában, azon belül Londonban A tervek szerint jövő év áprilisában ér véget a koncertsorozat Mexikóvárosban.

Szerencsés vagyok, hogy életben maradtam. Köszönöm az összes angyalomnak, akik megvédtek és hagyták, hogy maradjak, hogy befejezzem a munkámat

– nyilatkozta korábban Madonna.

Az énekesnő a londoni O2 Arénában bebizonyította, hogy nincs, ami legyőzhetné őt: merész ruhákban, sajátos stílusban lépett színpadra.

A fellépésről a képeket alább tekintheti meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!