Nagyvilág

2013.03.28. 08:44

Ír lap: autóbalesetben meghalt egy magyar állampolgár Írországban

London/Dublin, 2013. március 27., szerda (MTI) - Szerdai ír sajtóértesülés szerint autóbalesetben meghalt egy magyar férfi Írországban.

London/Dublin, 2013. március 27., szerda (MTI) - Szerdai ír sajtóértesülés szerint autóbalesetben meghalt egy magyar férfi Írországban.

A The Irish Times online változatának beszámolója szerint a baleset a keleti parton fekvő Arklow kikötővárosban történt előző nap. A lap "jó értesült rendőrségi forrásokat" idézve azt írta, hogy egy Volkswagen Passat, amelyet egy lengyel nő vezetett, a város kikötőjében a vízbe zuhant.

Az autót vezető fiatal nő ki tudta szabadítani magát a járműből, kijutott a partra, és riasztott egy biztonsági őrt, aki kihívta a rendőrséget. Az autó utasa, egy magyar állampolgárságú férfi azonban életét vesztette.

A The Irish Times értesülése szerint a lengyel nő és a magyar férfi pincérként dolgozott egy környékbeli szállodában.

A lap beszámolója szerint a magyar áldozat holttestét a várostól délre, a baleset helyszínétől több mint 3 kilométerre, a tengerparton találták meg. A férfi valószínűleg kiesett az autóból, és az áramlat sodorta arra a helyre, ahol megtalálták - áll az ír lap cikkében.

Az újság online kiadása által közölt fotón látszik a kikötő átszakított kerítése, ahol a jármű a vízbe hajtott. A kocsit daruval emelték ki a vízből.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!