Magyarország

2010.07.30. 13:21

Személycserék a Villamos Műveknél

<p>Baji Csaba váltja Mártha Imrét a Magyar Villamos Művek Zrt. élén - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. pénteken. A július 30-i rendkívüli közgyűlésen visszahívták az eddigi igazgatósági és felügyelőbizottsági tagokat is, és új tagokat választottak.</p>

Baji Csabát választották vezérigazgatónak az MVM Zrt.-nél. A 46 éves közgazdász eddig is az energetikai szektorban dolgozott, korábban a Paksi Atomerőmű vezérigazgatója volt és az MVM igazgatóságában is tevékenykedett. Most egy áram- és gázkereskedő gazdasági társaság elnök-vezérigazgatói posztjáról érkezik a vállalathoz.

A rendkívüli közgyűlésen az új igazgatósági és felügyelőbizottsági tagokat is megválasztották. Az igazgatóság tagjai mostantól: Faragó Csaba, Baji Csaba, Hamvas István, Németh Lászlóné, Dr. Molnár Zoltán, Dr. Murányi Ernő, Rozgonyi Árpád. A felügyelőbizottságban Dr. Kovács Árpád, Dr. Virág Miklós, Kovács Márta Judit, és Dr. Szalai Krisztina dolgozik ezentúl.

A közlemény szerint Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a vállalat hatékony, transzparens működtetését, a lakosság és a vállalkozók megfelelő színvonalú kiszolgálását, valamint az energiaellátás biztonságának erősítését várja az új vezetéstől.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!