Helyi sport

2024.01.14. 17:21

A mezőnyfölény ellenére vereséget szenvedtek

Szombaton lejátszotta első téli felkészülési találkozóját a Kolorcity Kazincbarcika SC NB II-es labdarúgó csapata. Az észak-borsodiak ,,félúton" meccseltek az FC Ajkával.

FC Ajka – Kolorcity Kazincbarcika SC 2-1 (1-0)
Budafok, 50 néző.
FC Ajka: Horváth – Görgényi (Szűcs, 46.), Tar, Jagodics (Kenderes, 46.), Babos (Fiáth, 46.) – Sejben (Gaál, 46.), Tóth (Tajthy, 46.), Csizmadia, Pantovic (Borsos, 6.) – Horváth (Présinger, 46.), Zsolnai (Szarka, 46.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
KBSC, 1. félidő: Megyeri – Székely, Szekszárdi M., Szekszárdi T., Süttő, Kotula – Kártik, Szabó B., Pekár –Kurdics, Pinte. KBSC, 2. félidő: Megyeri (Dojcsák, 59.) – Ternován, Papp M., Heil, Dobozi, Vincze – Csilus T., Csatári, Ádám F., – Szilvási Zs., P. Gante. Vezetőedző: Csábi József.
Gólszerző: Babos (40.), Borsos (79.), ill. Ádám F. (85. – 11-esből).
Csábi József, a KBSC vezetőedzője: ,,Nyilván minden mérkőzésen fontos az eredmény, de ma a prioritás az volt, hogy lássuk, hogy hol tart a csapat. A mezőnyfölény ellenére vereséget szenvedtünk, de amit a pályán láttam, azzal nem vagyok elégedetlen, nagyon jó alap a folytatáshoz."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!