KolorCity-Kazincbarcikai SC

2022.10.16. 21:30

Tovább folytatódott a nyeretlenség

Soroksáron szenvedett kétgólos vereséget a barcikai labdarúgó csapat.

Molnár István

Budapest 20221016 Labdarúgás NBII Soroksár-Kazincbarcika Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly

Fotó: Árvai Károly

A labdarúgó NB II 16. fordulójában vasárnap idegenben lépett pályára a KolorCity-Kazincbarcikai SC gárdája. Az ezt megelőző négy összecsapásukon háromszor kikaptak az észak-borsodiak, emellett egyszer döntetlenre végeztek, vagyis a cél az volt Süttőék számára, hogy javítsanak a statisztikájukon. Azonban nem úgy nézett ki, hogy ez a feladat könnyű lesz, ugyanis az aktuális ellenfél, a Soroksár SC saját pályáján ebben a bajnokságban még nem kapott ki. A házigazdáknál eltiltott volt az egyébként kazincbarcikai származású, pályafutását a vegyészvárosban kezdő vezetőedző, Lipcsei Péter, akit Dejan Milovanovic megbízott trénerként igyekezett pótolni. A KBSC-nél nem számíthatott Varga Attila vezetőedző a sérült Takácsra, és Székely D.-re, a Siófok ellen 3-2-re veszítő alakulatból kimaradt Heil (kispad), Székely K. (kispad), és a fiatal Kállai Z., helyükön Szemere, Dvorschák és Nagy J. jutott szóhoz.

A 29. percben megszerezte a vezetést a Barcika: a remek szabadrúgás-lövő hírében álló Nagy J. kapott egy ilyen lehetőséget, 24-25 méterre a ,,Sori" kapujától, és kiváló technikával a jobb felső sarokba küldte a játékszert, 0-1.  A 61. percben Lőrinczy szögleténél Valencsik megcsúsztatta a labdát, a hosszú oldalon üresen maradó Hudák pedig 6 méterről a kapu jobb oldalába fejelt, 1–1. A 87. percben Halmai sarokkal tette Hudák elé a labdát, aki 12 méterről a bal alsóba lőtt, 2–1. A Soroksár a 91. percben még megtoldotta eggyel a góljainak számát, ekkor a csereként beállt Hegyi 22 méterről lőtte a labdát a jobb felső sarokba, 3–1. Bíztató első negyvenöt perc után a Barcika nem tudott kijönni a gödörből, ugyanúgy három gólt kapott, mint egy héttel korábban, így a táblázaton lejjebb csúszott, a középmezőnybe.

Soroksár SC – KolorCity-Kazincbarcikai SC 3-1 (0-1)

Budapest, 400 néző. V.: Molnár (Aradi, Vörös).

Soroksár: Kovács M. – Nagy O., Króner, Valencsik, Pintér D. (Csontos D., 60.) – Haris, Hudák M. – Köböl, Lőrinczy, Hajdú R. (Erdélyi L., 78.) – Halmai Á. (Hegyi, 88.). Megbízott edző: Dejan Milovanovics.

KBSC: Megyeri II. G. – Szemere B. (Kovács D., 82.), Ur (Heil, 46.), Dvorschák, Lippai T., Süttő – Ádám F., Nagy J., Csatári – Laczkó (Szabó B., 77.), Pálinkás. Vezetőedző: Varga Attila.

Sárga lap: Valencsik (27.), Haris (39.), ill. Ádám F. (22.), Süttő (25.), Nagy J. (48.), Szabó B.(85.).

Gólszerző: Hudák M. (61., 87.), Hegyi (90+1.), ill. Nagy J. (29.).

Jók: Hudák (a mezőny legjobbja), Kovács M., Króner, Haris, ill. Nagy J.

Dejan Milovanovic: – Az első félidőben is jól játszottunk, csak lassan járattuk a labdát, ráadásul egy szépen eltalált szabadrúgásgóllal vezetést is szerzett a vendégcsapat. A szünetben rendeztük a sorokat, sokkal bátrabb és gyorsabb játékot kértem, ez meg is valósult. 

Varga Attila: – Az első negyvenöt perccel elégedettek lehetek, a második félidőben viszont rendkívüli módon visszaesett a teljesítményünk. Nem védekeztünk magas szinten, az elkeserítő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!