Labdarúgás megyei I. osztály

2022.10.16. 18:49

Tovább robognak a cigándiak

A labdarúgás megyei I. osztály 10. fordulójának mérkőzéseit rendezték.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Gesztely – Ózd-Sajóvölgye: 3-2 (2-1)

Gesztely, 150 néző. V.: Jakab.

Gesztely: Molnár M. – Szárnya,  Schmidt, Szabó Zs. (Csáki), Horváth S., Sikur (Varga L.), Erdélyi (Földvári), Majdanincs, Berta, Bogyó (Soltész), Mészáros. Edző: Simon Imre.

Ózd-Sajóvölgye: Kosztyu  – Takács, Bene, Pataki, Horváth S., Jobbik, Zimányi (Pogonyi), Benko, Kótai, Fábián (Berta), Sebők. Játékos-edző: Bene Attila.

G.: Mészáros, Bogyó, Sikur, ill. Pataki, Bene.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Bacsó Levente, elnök: – A múlt heti vereségünk után csúnyán eltemettek minket. Főleg a helyi emberek, amiért én is szégyellem magam, de üzenem nekik, hogy inkább járjanak ki a hazai mérkőzésekre és szurkoljanak, ha gesztelyiek.

Bene Attila: – Gratulálunk Gesztely csapatának a győzelemhez.

 

Cigánd SE – Hidasnémeti VSC: 3-0 (1-0)

Cigánd, 200 néző. V.: Németh.

Cigánd SE: Nagy S. – Ferencz (Nagy N.), Szegedi, Elek (Baráz), Atamas (Tóth Á.), Sztaroszta (Oravecz), Motkó, Nagy D., Szőlősi, Vass, Kelemen (Katona). Edző: Paulik István.

Hidasnémeti VSC: Málik – Szalóczy, Illés R. (Martonak), Molnár M., Menougong (Bucsák), Tóth K. (Holló), Czető, Moroziuk (Jano), Tucsa, Ambrus (Takács P.), Tóth G. Edző: Török András.

G.: Kelemen, Elek, Nagy D.

Jók: az egész csapat, ill. Molnár M., Szalóczy, Czető, Málik.

Paulik István: – A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket, élesek és koncentráltak voltunk az egész mérkőzésen. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez.

Török András: – Gratulálok a bajnokcsapatnak. Az első 20 percben jól néztünk ki, majd jött egy kényszerű csere, ami felborította az eltervezett taktikánkat és a végén ki is végezhettek volna minket a hazaiak. Az viszont talány, hogy 1-2 embernek ilyen meccsen, ilyen körülmények között nincs kedve futballozni, akkor hol?

 

Bánhorváti – BTE Felsőzsolca: 0-1 (0-1)

Bánhorváti, 250 néző. V.: Nagy L.

Bánhorváti: Zilahy – Hallgató, Lukács (Maxim), Kazvinszki, Filkóházi, Henez, Nagy Á., Lovasi (Horváth Sz.), Fejes, Kréti, Arday. Edző: Mátyás József.

Felsőzsolca: Giák – Kupcsik (Proczner), Homonnay (Dlehány), Hopka (Rostás), Moroncsik, Balogh D., Veréb (Molnár D.), Mikolka, Varga B., Csendom, Agárdy (Szűcs). Edző: Gulyás Dénes.

G.: Balogh D.

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Mátyás József: – Lemásoltuk a pár héttel ezelőtti idegenbeli mérkőzésünket. Az első félidőben két óriási hiba volt, az egyiket mi követtük el, a másikat pedig a kettes számú asszisztens azzal, hogy elvett egy szabályos gólunkat, amit a vendégek is elismertek. De gondolom, ez következmény nélkül marad. A második félidőben csak egy térfélen folyt a játék, helyzeteket dolgoztunk ki, nagy fölényben birtokoltuk a labdát, 8-9 szögletet végeztünk el, de ezért nem jár pont. Sok sikert a vendégeknek.

Gulyás Dénes: – Küzdelmes mérkőzésen, egy jó ellenfél ellen sikerült nyernünk. További sok sikert kívánok a Bánhorváti csapatának.

 

Bőcs KSC – Mezőkeresztes VSE: 2-4 (2-3)

Bőcs, 100 néző. V.: Farkas.

Bőcs KSC: Mertus – Kramcsák (Dani), Pataki, Irhás (Bicskey), Orosz, Tóth T., Ondó (Szabó I.), Kerekes, Matesz, Titkó, El-Sherif. Edző: Zsiga Gyula.

Mezőkeresztes: Kertész V. – Nagy Á., Gondos (Rémiás), Fekete (Burka), Csirmaz, Vámosi R. (Borók), Sebestyén, Tekse, Molnár M., Takács (Szombati), Budai (Gál). Edző: Kertész Péter.

G.: Titkó, Irhás, ill. Vámosi R., Budai, Fekete, Rémiás.

Jók: Titkó, Matesz, ill. Vámosi R. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Ifi: 0-1.

Zsiga Gyula: – Mindent elkövettünk, hogy itthon ma pontok nélkül maradjunk, rég játszottunk ennyire hitehagyottan. További sok sikert a Mezőkeresztesnek.

Kertész Péter: – Igazi hullámvasút volt a mai mérkőzés, de a legfontosabb, hogy nagyon értékes három pontot szereztünk. Mai győzelmünket elnökünk, Adonics István születésnapjára ajáljuk! További sok sikert a Bőcsnek.

 

Tállya KSE – Nyékládházi DE: 1-0 (1-0)

Tállya, 80 néző. V.: Tóth J.

Tállya KSE: Tarr – Péter, Lakatos L. (Árvai), Mészáros, Dávid (Paranai), Blaskó, Banu (Sivák), Bihari, Tőkés, Szőcs, Kádár (Fazekas). Edző: Pachinger János.

Nyékládházi DE: Fízer – Osváth, Bodnár, Sajtós, Zsadányi (Zouaoui), Hajdú, Nagy B., Ambrus, Lélek (Leczó), Tamók (Barna), Hankó. Edző: Tóth Rajmund.

G.: Banu.

Jók: Szőcs, Tőkés, Tarr, Bihari, Banu, Mészáros, Péter, ill. az egész csapat.

Ifi: 4-1.

Pachinger János: – Az első félidőben nem használtuk ki a helyzeteinket és a mezőnyfölényünket. A másodikbann átéltünk néhány meleg pillanatot, de a helyzetek alapján úgy érzem, egy góllal jobbak voltunk. További sok sikert a vendégeknek.

Tóth Rajmund: – Helyzetek itt, helyzetek ott, a Tállya egyet berúgott, ezzel megnyerték a meccset. Sajnálom a csapatomat, úgy érzem, egy pontra rászolgáltunk volna. További sok sikert a Tállyának.

 

Tokaj FC – Encs VSC: 0-1 (0-0)

Tokaj, 124 néző. V.: Sántha.

Tokaj: Tóth Á. – Cseh A., Bakosi (Fabu), Cseh K., Engel (Posta), Dobos, Imre (Pásztor), Gombos, Szabó Cs. (Plavuscsák), Anda, Lukács B. Edző: Tóth István.

Encs VSC: Madarasi – Bodnár (Varga A.), Horváth B., Varga M., Gergely (Silling), Péter (Kontra), Tarnai, Bauer, Molnár J. (Király), Pecsenye, Nyitrai. Edző: Gyulai József.

G.: Gergely.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Ifi: 4-1.

Tóth István: – Gyenge színvonalú mérkőzésen egyik csapat sem mutatott a futballból semmit. Örülhet az ellenfél a talált góljának, ami döntőnek bizonyult. Hazai pályán lelkesebben, célratörőbben kell játszanunk, ha a jövőben akarunk valamit. A csapat gratulál Tóth Dávid házasságkötéséhez, sok boldogságot nekik! További sikereket az Encsnek.

Gyulai József: – Büszke vagyok a játékosaimra nagyszerű sportemberek. Egy nagyon melós meccsen vagyunk túl, ahol a helyzetek alapján akár nagyobb arányban is győzhettünk volna, de nem vagyok elégedetlen. Hajrá Encs! További sok sikert a Tokajnak.

 

BSK Alsózsolca – MVSC-Miskolc: 1-2 (1-0)

Alsózsolca, 100 néző. V.: Tóth I T.

BSK Alsózsolca: Stumpf – Tóth N., Juhász, Bóna, Lippai, Porkoláb, Bóta, Szajky (Remeczki), Kis-Orosz, Borai (Csattos), Urbán (Hankó). Edző: Varacskai István.

MVSC-Miskolc: Hajzer – Kósa (Kurucz), Subert, Polényi, Bódi, Kele, Dunai, Figeczki L. (Fenesi), Ujj, Kövér, Potyka. Edző: Jordán András.

G.: Szajky, ill. Ujj, Potyka.

Jók: Porkoláb, Lippai, ill. az egész csapat.

Ifi: 2-0.

Varacskai István: – Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. A rengeteg kihagyott helyzet, az elmaradt jogos kiállítás és a dekoncentráltság a második félidőben „meghozta az eredményét”.

Jordán András: – A csapat végig hitt a sikerben és ezért meg is tett mindent. Lehet, hogy kérvényezni fogjuk, hogy minden meccsünket idegenben játsszuk..

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában